Акценти
Нургюл Салимова, личен архив

Нургюл Салимова по пътя към върха

публикувано на 21.05.20 в 17:09
Фитнес

Фитнесът се завърна

публикувано на 19.05.20 в 13:39

„Дунав” подновява тренировки

Оптимист съм за бъдещето на „Дунав”. Това каза за Българската телеграфна агенция треньорът на русенския футболен тим Людмил Киров. Той обясни, че днес събира футболистите, а от утре най-вероятно те ще тренират индивидуално. От края на седмицата се..

публикувано на 11.05.20 в 17:38

И футболът се завръща

Професионалните футболни отбори в България могат да започнат колективни тренировки по групи от 15 май при спазване на строги противоепидемични мерки. Това стана факт, след като Министерството на здравеопазването одобри плана на Министерството на..

публикувано на 11.05.20 в 12:55
Козмин Моци

Моци и Кешерю преподписаха с Лудогорец

Козмин Моци удължи договора си с Лудогорец. Опитният бранител ще продължи кариерата си при Орлите, след като се договори с ръководството, пише на сайта на клуба. "Щастлив съм, защото Лудогорец е отборът на сърцето ми", заяви Моци. "Искам да..

публикувано на 06.05.20 в 14:34

Млади бойци и шампиони тренират вкъщи

За поредна седмица утвърдени състезатели от Спортен клуб "Шуменска крепост" влязоха в ролите на наставници и проведоха занимания по кик бокс в домашни условия с една част от децата на клуба. "Това е едно малко предизвикателство към подрастващите ни..

публикувано на 04.05.20 в 11:02

Ремонтират стадиона в Попово

Предстои реконструкция на южната трибуна (Сектор В) в спортния комплекс "Градска градина" в Попово. Договорът за безвъзмездна финансова помощ с Държавен фонд "Земеделие" е подписан в началото на февруари, а в момента тече процедура по Закона за..

публикувано на 22.04.20 в 16:48
Пламен Илиев

Оперират Пламен Илиев

Вратарят на „Лудогорец“ Пламен Илиев ще претърпи операция по спешност заради травма. По време на бегово упражнение като част от индивидуалния тренировъчен план Илиев получил разкъсване в областта на ахилесовото сухожилие, съобщават от разградския..

публикувано на 17.04.20 в 14:32

Уроци по шахмат онлайн

Извънредното положение в страната и пандемията на коронавирус мотивираха ръководството на Спортния клуб по шахмат „Шумен“ да започне да работи онлайн със своите възпитаници.  Треньорите в шахматния клуб дават и 3 безплатни урока по скайп онлайн...

публикувано на 02.04.20 в 11:53

Джоди Лукоки не е част от "Лудогорец"

Джоди Лукоки вече не е играч на „Лудогорец“. Това съобщиха от разградския клуб. Договорът на нидерландския футболист е прекратен по взаимно съгласие и халфът ще се прибере в родината си. Лукоки пристигна в България през лятото на 2015 година от Цволе..

публикувано на 01.04.20 в 12:08

Нов облик за спортна зала

Продължава ремонтът на залата по вдигане на тежести в Търговище, която се намира в двора на единственото в областта спортно училище. Подменени са покривната конструкция и елинсталацията. На мястото на старата дограма е поставена нова от PVC. Във всички..

публикувано на 30.03.20 в 11:58

Забрана за аматьорските мачове

Зоналният съвет към Българския футболен съюз във Варна обяви, че се забраняват всички аматьорски мачове до второ нареждане. Това означава, че срещите от Трета лига – Североизточна аматьорска група и Областните групи, както и всякакви формати за деца и..

публикувано на 10.03.20 в 16:21