По първи петли

Some Details

Да поговорим за живота в ,,По първи петли"

  Виктория Стефанова и Жулиета Герова - екипът на предаването ,,По първи петли” излъчвано по програма ,,Хоризонт”от студиото на Радио Шумен ще ви очаква и този петък. Да бъдем отново заедно от четири до шест часа и за ефирния диалог.  От днес светът..

публикувано на 08.02.18 в 14:55
картина на художника Д.Добрев

За желаните завръщания в "По първи петли" на втори февруари

Дори и да казваме, че трябва да се гледа само напред, то не винаги е лошо да хвърляме и по някой поглед назад. Затова в предаването " По първи петли" ще ви предложим заедно да потърсим всички онези неща, заради които нямаме нищо против да се връщаме..

публикувано на 01.02.18 в 19:43

За кои каузи си струва да сме единни-очакваме ви в "По първи петли"

„За кои каузи си струва да сме единни“-отговорите на този въпрос ще търсим в предаването „По първи петли“, излъчвано от студиото на Радио Шумен. Ще ви разкажем за каузата на Лео Кадели, който се опитва да помогне на абитуриенти в неравностойно..

публикувано на 25.01.18 в 16:57

Страници от живота

Човек не е само добър или само лош, а зависи на коя страница ще отвориш душата му и пред какви изпитания ще го поставиш…“ - тази мисъл на френския философ Мишел дьо Монтен е отправна точка за диалога в "По първи петли" - предаването на Радио Шумен в ефира..

публикувано на 18.01.18 в 09:57

Къде се чувстваме в безопасност в "По първи петли" на 12 януари

"Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" – това не е просто заглавие на филм, а желанието на всички ни да можем да намираме спасение, когато ни е нужно – дали физическо, дали душевно. Уви, май само първата част от това твърдение си остава вярна..

публикувано на 11.01.18 в 16:12

Коя година наричаме добра, очакваме ви в "По първи петли"

„Коя година наричаме добра“-отговорите на този въпрос ще търсим в предаването „По първи петли“, излъчвано от студиото на Радио Шумен. Ще ви разкажем за добрата година на 25-годишния шуменец Светломир Златков. За живота на младия музикант в..

публикувано на 28.12.17 в 17:10

По следите на доброто в "По първи петли" на 22 декември

„Кое е доброто, което успяхте и което не успяхте да направите през тази година?“ – отговорите на този въпрос ще търсим в предаването „По първи петли“, излъчвано от студиото на Радио Шумен. Очакваме ви на телефоните 054 855 145 и 054 855 155 от..

публикувано на 21.12.17 в 17:22

Да си поговорим в предаването ,,По първи петли" на 8 декември

    Какво бихте направили, ако можехте да върнете времето назад? Това ще ви попитаме тази нощ между 4 и 6 часа в предаването ,,По първи петли” излъчвано от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт”. Този петък,  музикалният избор ще е на..

публикувано на 07.12.17 в 15:40

За героите около нас в "По първи петли"

За невидимите или незабележимите геройства ще говорим в "По първи петли" на 24 ноември. Ще ви запознаем с доктор Димитричка Ганчева, която избра да живее на село, за да е по-близо до своите пациенти, Лидия Гюрова от Търговище - майка на осемгодишния..

публикувано на 24.11.17 в 04:14

За материалната и духовната бедност ще говорим в "По първи петли" на 17 ноември

Коя бедност е по-страшната – материалната или духовната? Това е темата, по която ви предлагам да дискутираме в предаването „По първи петли“ на 17 ноември. И за да сме в зоната на духовното и доброто, че ви разкажем за идеята на група младежи от..

публикувано на 16.11.17 в 17:31