Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лидерът на БСП Михаил Миков днес е на посещение в Шумен

Снимка: БГНЕС

На посещение в Шумен днес е лидерът на БСП Михаил Миков. В 16:30 ч. е срещата му с представители на бизнеса в Индустриалната зона на града, след това Михаил Миков ще посети акционерно дружество „Алкомет“.
В 18 ч. започва срещата на председателя на БСП с журналисти.
В 18:30 ч. в зала „Форум” на хотел Шумен Михаил Миков ще се срещне със симпатизанти на партията, пред които ще представи основните приоритети на БСП за развитието на страната и района за следващите 4 години, ако на предстоящите на 5 октомври избори шуменци гласуват с №22 в бюлетината.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

С. Станишев: Гласувайте с бюлетина 22, за да продължим реформите

70 милиона лева бяха инвестирани в област Шумен по време на управлението на кабинета Орешарски, но за съжаление не можахме да продължим реформите в полза на хората. Затова сега ще ви помоля да ни подкрепите отново, да гласувате на 5 октомври за БСП с бюлетина 22, защото ние сме партията която работи за обикновените хора, за всички вас. Това..

публикувано на 02.10.14 в 15:02

В. Венков: Започнатото от кабинета Орешарски трябва да бъде продължено

"Реших да участвам в извънредните парламентарни избори на 5 октомври, защото това, което започна правителството на Пламен Орешарски, трябва да бъде продължено." Така вторият в листата на БСП - Шумен Венцислав Венков коментира решението си да се включи в предизборната надпревара. „През изминалата една година стартирахме много промени в социалната..

публикувано на 30.09.14 в 12:00

М. Миков: Ние успяхме да съживим икономиката и това трябва да продължи

„При управлението на кабинета Орешарски бяха разкрити близо 50 000 работни места в реалната икономика, бяха разплатени стари задължения на държавата към фирмите, бяха върнати няколко милиона ДДС, за да може да заработи икономиката. Всичко това направихме, за да живеят хората по-добре, да има повече пари в бизнеса и той да се разплаща навреме..

публикувано на 29.09.14 в 15:36

Михаил Миков за приоритетите на "БСП - Лява коалиция"

Стопиране нарастването на цената на тока и подпомагане на бизнеса, за да заработи отново икономиката. Това са според председателя на БСП Михаил Миков едни от основните приоритети на левицата. За другите акценти в предизборната платформа на "БСП - Лява коалиция" с Миков разговаря Татяна Димитрова.

публикувано на 29.09.14 в 11:52

Председателят на БСП Михаил Миков се срещна с членове и симпатизанти на партията в Шумен

Председателят на БСП Михаил Миков и кандидатите за депутати от 30 многомандатен район - Шумен се срещната с членове и симпатизанти на партията в хотел „Шумен“.

публикувано на 26.09.14 в 10:42

Представители от Коалиция „БСП лява България” се срещат с членове на БСП и симпатизанти в Шуменско

Утре, на 26 септември, кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП лява България” ще участват в няколко срещи с членове на БСП и симпатизанти на левицата в Шуменска област. От 9:30 ч. сутринта в центъра на Мараш вторият в листата Венцислав Венков, Маринчо Илиев и общинският съветник от БСП Стефан Баев ще се срещнат с хората от селото. Половин..

публикувано на 25.09.14 в 15:47

Изявление на водача на листата на БСП-Шумен Иван Иванов по повод Деня на независимостта

Изявление на водача на листата на БСП-Шумен Иван Иванов по повод Деня на независимостта.

публикувано на 19.09.14 в 16:32