Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От 12 ч. днес няма да регистрират моторни превозни средства в Шумен

Снимка: Радио Шумен

Днес от 12 ч. до края на работния ден в сектор „Пътна полиция” при ОД на МВР в Шумен няма да се извършва обслужване на граждани по дейности, свързани с регистрация на МПС. Гишетата няма да работят поради подмяна на част от оборудването и планова профилактика. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Смядово

Смядово търси вода

Около 500 000 лева остатък по социалните дейности има в бюджета на община Смядово за 2023 година. Това стана ясно по време на общественото обсъждане на финансовия документ.  Във връзка с безводието в региона кметът на Смядово Иванка Петрова заяви, че ще предложи на Общинския съвет да бъдат насочени средства към ВиК, към смяна на довеждащ водопровод..

публикувано на 26.08.24 в 13:16

Закана за убийство

62-годишен мъж от Шумен е задържан в полицейския арест след закана за убийство. Това съобщават от шуменската полиция. Малко след 21:00 часа снощи е приет сигнал, че мъжът отправил заканата към 37-годишна жена, с която живее на семейни начала.  По случая е образувано досъдебно производство.

публикувано на 26.08.24 в 11:39

Пиян удари две коли

40-годишен мъж от Велики Преслав е засечен вчера сутринта да шофира след солидна почерпка. Това съобщават от шуменската полиция. Той бил зад волана на лек автомобил "Шкода Фабия“ и се движел край старопрестолния град . Ударил две коли - "ВАЗ 2105“ и "Фолксваген Бора“.  Водачът на шкодата е тестван с дрегер. Отчетни са 2,17 промила. Задържан бил за срок..

публикувано на 26.08.24 в 11:07

Прибраха колата на дрогиран

22-годишен мъж е засечен да шофира след употреба на наркотични вещества. Това съобщават от шуменската полиция. Проверката била извършена около 21:55 часа на ул. “Цар Освободител“ в Нови пазар. Спрян бил водач на лек автомобил "Мерцедес".  Зад волана бил 22-годишен мъж от града. Тестван бил за шофиране след наркотични вещества или техни аналози...

публикувано на 26.08.24 в 10:58

Макас спечели златния пояс

Атакан Макас от Едирне, Турция, е спечели златния пояс „Коджа Юсуф“ на Десетите мазни борби в село Черна.  В надпреварата участваха близо 100 борци от Турция, Северна Македония, Молдова, Албания и Гърция.  Кметът на община Хитрино Нуридин Исмаил лично връчи големите награди на победителите. Той награди с лични средства много борци, участвали в..

публикувано на 26.08.24 в 09:52

Свещени артефакти оживяват

Интерактивен спектакъл „Мистерията на гетите“ ще бъде показан тази вечер край световноизвестната Тракийска царска гробница до исперихското село Свещари.  Събитието е част от програмата на фестивала „Тракийски мистерии“, организиран от Академия Орфика. Постановката в столицата на гетите ще разкаже на зрителите за света на древното тракийско племе. В..

публикувано на 24.08.24 в 14:45

Конни надбягвания и народни борби

Конни надбягвания и народни борби ще има днес в село Трем, община Хитрино. Съборът започва от 10:00 ч. За победителите е осигурен и награден фонд. Съборът се организира вече няколко десетилетия, като интересът както от страна на участници, така и зрители е огромен. Турнир по мазни борби в памет на легендарния борец Коджа Юсуф предстои в неделя в..

публикувано на 24.08.24 в 09:54