Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Част от квартал "Тракия" без вода

Без вода са част от жителите на шуменския квартал „Тракия“, съобщиха слушатели на Радио Шумен. От ВиК уточниха, че проблемът ще бъде отстранен до половин час. Причината е, че строителите, които работят по проект за рехабилитация на пътя, са засегнали тръба на ВиК.

Част от булевард „Симеон Велики“ и улица „Дедеагач“ са с нарушено водоподаване от около 9 ч. тази сутрин.




БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Милион за ученическия стадион

Символична първа копка на реновирането на ученическия стадион "Цоньо Василев" направиха кметът на община Шумен Христо Христов и изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов. Размерът на инвестицията по предварителни изчисления е 950 000 лв. без ДДС, а парите ще дойдат от програма на УЕФА. Първа копка на ученическия стадион..

публикувано на 02.09.24 в 14:09

ЦИК заседава за двете ДПС-та

Вече повече от три часа регистрацията на партиите в ЦИК за поредните парламентарни избори не може да започне, а комисията заседава извънредно. Причината - спорът около двете фракции на ДПС - около Ахмед Доган и Делян Пеевски - кой трябва да се регистрира първи. Входът на Централната избирателна комисия е блокиран от кордон жандармеристи и..

публикувано на 02.09.24 в 13:15

Удари в главата

50-годишен мъж от село Ясенково бил задържан в полицейския арест в Шумен след побой на 48-годишната си съпруга. Това съобщават от полицията.    Сигналът е приет малко след 18:00 часа на 31 август. Мъжът удрял жена си в главата. Към адреса на ул. “Ген. Драгомиров“ бил насочен полицейски екип.  Мъжът бил установен малко по-късно и задържан. По..

публикувано на 02.09.24 в 11:19

Първа копка на ученическия стадион

Символична първа копка на реновирането на ученическия стадион "Цоньо Василев" ще направят днес кметът на община Шумен Христо Христов и изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов.  Радио Шумен припомня, че в средата на август беше подписан договор за обновяване и модернизиране на спортното съоръжение, което се предоставя..

публикувано на 02.09.24 в 09:07

Полицейски началници на срещи

Началниците на полицейските управления в Шуменска област ще проведат срещи с жителите на малките и отдалечени населени места през септември.  Началникът на РУ- Шумен гл. инсп. Илиян Николов ще се срещне с жителите на село Близнаци на 25 септември в 11:00 часа в сградата на кметството.  На 18 септември в 11:00 часа началникът на РУ- Велики..

публикувано на 02.09.24 в 08:50

Солна стая в Каспичан

Солна стая откриват днес от 13:00 часа в град Каспичан, съобщават от общинската администрация. Тя се намира на втория етаж в сградата на поликлиниката.  Според специалистите, халотерапията подпомага лечението и превенцията на дихателни проблеми като астма, бронхит, алергии и хроничен бронхит. Подсилва имунната система и подобрява състоянието на..

публикувано на 02.09.24 в 08:47

Седмична прогноза за времето

През периода 2-8 септември облачността ще е променлива, най-често сутрин намаляваща до слънчево време, а през втората половина от деня с развитие на купеста и купесто-дъждовна облачност.  На места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Вятърът ще е слаб до умерен със северна компонента.  Минималните температури най-често ще са 15°-20°,..

публикувано на 01.09.24 в 16:37