Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Лудогорец“ посреща „Цюрих“

Снимка: EPA/BGNES

„Лудогорец“ посреща „Цюрих“ в последен си двубой от група „А“ на Лига Европа. Футболната среща е от 22 ч. на „Лудогорец Арена“ в Разград. Главен съдия ще бъде Кирил Левников. „Лудогорец“ е на последното място в своята група с актив от 3 точки и след днешния мач напуска турнира.

Вратите на стадиона в Разград ще отворят в 20 ч., напомнят организаторите. За влизане на „Лудогорец Арена“ всеки привърженик трябва да покаже документ за самоличност, а зрителите под 18-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от придружител.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Злато за Шумен и България

Младият боец от Спортен клуб „Шуменска крепост“ Габриел Чергански стигна до златото в категория до 60 кг, стил К1 на Световното първенство по кикбокс за кадети в Унгария.  На финала преди минути шуменецът отстрани съперник от Казахстан, а по време на полуфиналите се справи със спортист от Полша.  В Будапеща са още шуменските бойци Хелин Хасан (в..

публикувано на 30.08.24 в 13:49

Световно по колоориентиране

Световното първенство по колоориентиране ще се проведе в Шумен. Надпреварата ще продължи от 9 до 15 септември на Шуменското плато.  Очакванията са състезателите да са над 200. Подадените заявки са от цял свят.  

публикувано на 30.08.24 в 08:58

Народни борби в с. Черна

Турнир по народни борби в памет на Коджа Юсуф ще се проведе днес в в село Черна, община Хитрино. Родното място на легендарния борец за десети път ще бъде домакин на подобен турнир. В него ще се включат борци от България, Турция, Гърция, Северна Македония, Кипър, Румъния, Молдова, Албания, Украйна. Състезанието започва от 12:00 ч. За..

публикувано на 25.08.24 в 09:39

Благотворителен плувен турнир

Деветото издание на благотворителния турнир по плуване „Александър Русев“ се провежда на плувния комплекс „Дунав“ в Русе. В надпреварата участват близо 120 деца от 10 отбора от Русе, Варна, Силистра и Добрич. Днешният втори ден от състезанието започва от 9:30 часа, когато е стартът на трите щафети 4 х 50 м. Предвидени са стартове и в..

публикувано на 25.08.24 в 08:45

150 състезатели на триатлона „Купа Русе“

Втори ден Лесопарк „Липник“ е домакин на Международния турнир по триатлон „Купа Русе“. В него участват над 150 състезаели от 15 клуба от Гърция, Малта, Румъния, Украйна и България. Днес турнирът продължава от 9 ч. с щафетната надпревара за деца и професионалисти, а стартът за любителите ще бъде в 12 ч. Състезанието ще завърши в 14 ч. с..

публикувано на 25.08.24 в 08:20

Плуване с кауза

Турнирът по плуване в памет на Александър Русев от Русе ще се проведе тази събота и неделя. Това е неговото девето издание, с което едноименната фондация подкрепя мисията децата на Русе да имат воден басейн, в който да се учат и да тренират плуване.  Турнирът ще се проведе в 25-метров басейн, като поканени за участие са плувни клубове от Русе и..

публикувано на 24.08.24 в 08:52
Първо състезание по триатлон за аматьори в Правец

Участници от пет държави в триатлона

Четвъртото издание на Международния турнир по триатлон „Купа Русе“ ще се проведе в събота и неделя в района на общинската гребна база в Лесопарка "Липник" в село Николов.  До момента участие в него са заявили 150 участници от пет държави.  Турнирът ще стартира в 9:00 часа днес, когато сили ще премерят най-малките участници в надпреварата на възраст..

публикувано на 24.08.24 в 08:39