Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антоанета Бонева на финал

Антоанета Бонева
Снимка: Констадин Андонов

Антоанета Бонева влезе във финала на 25 метра пистолет на Европейските игри в Минск, Беларус. Бонева записа 583 точки, което е осми резултат.

Преди няколко дни тя спечели бронзов медал на 10 метра въздушен пистолет.

Двукратната олимпийска шампионка в дисциплината Мария Гроздева завърши 12-а в пресявките с 580 точки и отпадна. Финалът е днес следобед.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Грация и красота в "Арена Шумен"

Шумен бе домакин на Международния турнир по художествена гимнастика за купа "Алегро“, който се състоя в зала „Арена Шумен“. Състезанието се проведе със специалното участие на Националния ансамбъл по художествена гимнастика на България. Организатори на събитието са община Шумен и Спортен клуб „Алегро“ - Търговище.  Официални гости на турнира бяха..

публикувано на 14.05.24 в 16:15
Ансамбъл (жени)

Грациите от ансамбъла - в Шумен

Националният ансамбъл по художествена гимнастика жени ще гостува в Шумен днес. Момичетата на Весела Димитрова ще участват в откриването на Международния турнир за купа „Алегро“.  Очаква се те да представят двете си съчетания, с които ще се борят за отличията на Олимпийските игри в Париж през лятото. Заявки за двудневния турнир по художествена..

публикувано на 14.05.24 в 12:48

13-ата е факт!

„Лудогорец“ спечели 13-ата си поредна шампионска титла. Това стана след домакински успех над втория  „ЦСКА София“ с 3:1.  Отборът на Георги Дерменджиев поведе в резултата още във 2-рата минута с гол на Квадво Дуа, но гостите не се предадоха и стигнаха до изравняване в 35-ата минута с попадение на Фернандо Каранга.  Само почивката тимът от Разград..

публикувано на 11.05.24 в 21:54

Важна крачка към нова титла

Хандбалистите на „Шумен 61“ са на една победа от нов златен дубъл. В първия двубой от суперфинала в първенството тимът, воден от Никола Карастоянов и Костадин Семерджиев, спечели над основния си опонент през този сезон „Локомотив“ (Горна Оряховица) с 31:28, на полувремето 19:14.  През първата част шампионите имаха предимство и на моменти преднината им..

публикувано на 11.05.24 в 20:50
Айк Мнацканян

Битка за олимпийски квоти

Четирима борци от русенския клуб „Юнак- Локомотив“ ще се борят за олимпийски квоти на започващата днес квалификация в Истанбул.  При жените ще участват Ирена Бинкова в категория до 53 кг. и Юлияна Янева в категория до 76 кг.  Първите им схватки са в сутрешната сесия утре, която започва от 10:00 ч.  В свободния стил при мъжете русенският клуб ще бъде..

публикувано на 09.05.24 в 13:05

Завършиха „Ученическите игри 2024”

Наградиха победителите във финалите на „Ученически игри 2024” по волейбол и баскетбол за юноши 11-12 клас, на които Разград бе домакин през последните четири дни. Победител във волейболната надпревара, която се проведе във физкултурния салон на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф”, е МГ „Д-р Петър Берон”-Варна. Във финалната среща, продължила 55 минути,..

публикувано на 04.05.24 в 15:08

Турнир в памет на Венци

Международен детски футболен турнир „Северна звезда“ ще се проведе от днес до неделя в Русе. Организатори на форума са русенският футболен клуб и Общината. Надпреварата е в памет на 11-годишния футболист Венцеслав Георгиев от школата на „Дунав“. Момчето почина при тренировка на 30 август миналата година, след като бе поразено от мълния. В..

публикувано на 03.05.24 в 07:37