Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мажоретките от Нови пазар с призови места

3
Снимка: СК Прима

Мажоретките от Спортен клуб „Прима“ от Нови пазар , които са част от националния отбор на България, завоюваха 3 призови места на Европейското първенство, което се проведе преди дни в Италия между 14 европейски държави с над 2000 участници.

Клубът от Нови пазар се представи в 3 категории – „параден корпус“, „ексхибишън корпус“ и „батон флаг“. За втора година в състезанието участва и техният дует с аксесоари.

Подробности чуйте от репортажа на Миглена Стоянова.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ
Георги Дерменджиев

Георги Дерменджиев напусна Лудогорец

Георги Дерменджиев вече не е треньор на Лудогорец, съобщава Мач Телеграф. Раздялата с опитния специалист се е случила след тежката загуба от Карабах с 2:7. Вчерашната тренировка на "орлите" е била водена от Захари Сираков.  В заниманието се е включил националът Георги Русев. Сираков, който е начело на втория тим на Лудогорец, ще води българския..

публикувано на 15.08.24 в 12:09
Лудогорец

Лудгорец с ново попълнение

Лудогорец привлече национал от Швейцария. Тринадесеткратните шампиони привлякоха под наем българския национал Георги Русев. Крилото идва от швейцарския Сион, с който през пролетта постигна промоция в елитната Супер Лига. В договора между страните има и опция за закупуването на Русев след изтичане на наема.  Националът, който в България игра за..

публикувано на 15.08.24 в 09:43

Първи трансфер за новия сезон

Първо ново попълнение за баскетболния „Шумен“. Клубът си осигури услугите на Отис Айекеполор, който през сезон 2021/2022 година играеше за друг български отбор – „Черноморец“ (Бургас).  28-годишният баскетболист от нигерийски произход е роден в Канада. Състезавал се е за отбори от родината си и от Франция, Португалия, Саудитска Арабия, Ливан,..

публикувано на 14.08.24 в 09:24

Сбогуване с ШЛ след разгром

„Лудогорец“   отпадна от Шампионската лига след разгромна домакинска загуба от „Карабах“ с 2:7 в среща реванш от третия предварителен кръг на турнира. Двубоят се игра в Разград. Първенецът на Азербайджан поведе в резултата, тимът на Георги Дерменджиев направи пълен обрат с две попадения на Квадво Дуа, но в добавеното време на първата част..

публикувано на 14.08.24 в 09:20

Лудогорец посреща Карабах

Отборът на Лудогорец посреща състава на Карабах от Азербайджан в мач-реванш от квалификациите на Шампионска лига на Европа по футбол.  Срещата е в Разград е днес от 21:00 часа и ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио.  Миналата седмица в първия мач между българския и азербайджанския шампион Лудогорец..

публикувано на 13.08.24 в 11:00

Лудогорец започва продажба на билети за мача с Карабах

"Лудогорец" съобщава на своите фенове, че днес, на 8 август, започва свободната продажба на билети за домакинството от III-ия предварителен кръг на Шампионската лига срещу "Карабах" (Азербайджан). Билети ще могат да се купят и онлайн на адрес: https://tickets.ludogorets.com . От Клуба на орлите напомнят, че е в ажно  онлайн билетите да бъдат..

публикувано на 08.08.24 в 07:46

Водомоторен спорт край Ряхово

Вторият кръг на Националния шампионат по водомоторен спорт ще се проведе на 17 и 18 август по река Дунав при с. Ряхово, община Сливо поле.  В първия ден от надпреварата стартът ще бъде даден от 13:00 ч., а на 18 август – от 10:00 ч.  Това съобщават в социалните мрежи организаторите от Българската федерация по водомоторни спортове.

публикувано на 07.08.24 в 09:08