Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Населени места без ток

Снимка: Pixabay

Без ток от 13.30 до 20 ч. днес ще бъде районът на разградското село Благоево, както и в русенските села Писанец и Семерджиево и град Мартен.

Заради профилактика между 13.30 и 16 ч. са възможни смущения в доставката на електроенергия в силистренските села Таслаково, Ирник, Чуковец , Добротица, Секулово, Раздел, Васил Левски, Попина, Иширково, Кайнарджа, Черногор, Старо село, Белица, Богданци, Зебил, Сребърна и  Ветрен.

От 13 до 17 ч., ремонти на съоръженията ще прекъснат електрозахранването в района на част от шуменската улица  „Васил Левски“.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Задържаха мъж с наркотици

41-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Разград, е задържан за притежание на дрога, съобщиха от полицията в Разград.  При проверка, извършена на 14 септември, е установено, че мъжът държи у себе си стъклена бутилка с бяло кристалообразно вещество с тегло  близо 9 грама.  След тест е установено, че то реагира положително на метаамфетамин...

публикувано на 15.09.24 в 11:26

Отново домашно насилие

Сигнал за домашно насилие е подала 55-годишна жена в шуменската полиция. Тя е отишла в полицейското управление в събота и е съобщила, че мъжът, с когото живее на семейни начала ѝ е причинил телесна повреда. След това я заключил извън жилището, в което живеят.  33-годишният мъж е заловен и задържан за срок от 24 часа в управлението в Шумен. По случая..

публикувано на 15.09.24 в 11:21

Първият звънец удари в Истанбул

Започна новата учебна година в българското неделно училище в Истанбул. Тази година неговия праг прекрачиха 17 първокласници. Официалното начало дадоха министрите  на туризма и на образованието - Евтим Милошев и Галин Цоков.  Училището в Истанбул носи името "Св. Св. Кирил и Методий" и в него се обучават деца и ученици от предучилищна група до 6 клас...

публикувано на 15.09.24 в 10:15

Без цветя за първия учебен ден

Девет русенски учебни заведения се включват в кампанията на Фондация „Александър Русев“ за първия учебен ден утре. Каузата тази година е под наслов „Букет цветя, букет надежда“.  Целта на кампанията е да се съберат средства за изграждането на Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с ментални и физически затруднения.  Кутии за дарения ще..

публикувано на 15.09.24 в 09:03

Хладно и облачно в неделя

Днес преди обяд облачността ще бъде променлива, на места главно във вътрешността ще има превалявания от дъжд. Следобед ще е по-често облачно и тогава отново на много места ще има краткотрайни валежи.  Ще бъде ветровито с умерен, по крайбрежието с пориви до силен вятър от север-северозапад. Остава хладно, с минимални температури във вътрешността..

публикувано на 15.09.24 в 07:41

Почистват и Разград

И Разград се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“. От 10:00 ч. служители от общинската администрация ще се включат в почистването от кръстовището на ул. „Кресна“ с ул. „Перистър“ по ул. „Кресна“ до бензиностанция „Йоана“. Служители на фирма от града ще почистят Дянковския път и около бившето училище по керамика, а жителите на село..

публикувано на 14.09.24 в 09:25

Дъждовно и ветровито

Днес през района ще премине добре изразен в температурно отношение студен атмосферен фронт. Облачността ще бъде променлива, около и след обяд по-често значителна. Главно тогава на много места се очаква да превали краткотраен дъжд. Вятърът от северозапад ще се усили, като преди обяд само по крайбрежието ще е от юг-югоизток. Максималните..

публикувано на 14.09.24 в 08:29