Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Издирва се...

Областната дирекция на МВР- Шумен издирва по молба на близките му Албен Сашев Дончев, на 32-години, жител на село Каспичан. По данни на майка му, той е напуснал дома си малко след 02:00 часа на 27 юли. Оттогава е в неизвестност. Висок е около 180 см, със слабо телосложение, избръсната глава, кафяви очи. Бил е облечен с червена тениска с къс ръкав, сиво долнище на анцуг, бил е обут с черни джапанки. Има татуировки по двете ръце. Страда от психично разстройство.

От полицията молят всички, които имат информация за местонахождението на мъжа, да се обадят на телефон 112 или да съобщят в близкото полицейско управление.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Събират строителни отпадъци

В Шумен контейнери за строителни отпадъци от домашни ремонти са поставени в двора на бившето военно поделение „Дивизията“. Те може да се използват всеки ден, включително събота и неделя, от 8:00 до 19:00 часа. Съдовете са предназначени за ползване единствено от физически лица и служат за събиране на инертни строителни отпадъци в обем до 2 куб...

публикувано на 02.07.24 в 09:13

Артзанаяти в библиотеката

Започна лятната работилница „АртЗанаяТи” в читалищната библиотека „Иван Радов” в Нови пазар. Тази година ателиетата са за деца на възраст между 9 и 14 години. Всяко едно ателие ще бъде по 5 работни дни.  Първото е „Линия на времето - Историята в картини”, където учениците ще изработват картини от българската история с различни техники.  Във второто..

публикувано на 02.07.24 в 08:33

Чуха Радио Шумен в Холандия

До Холандия е достигнал сигналът на Радио Шумен на 28 юни. Това ни съобщи радиолюбителят Макс ван Арнем. В 21:18 часа на честота 87,6 FM той е уловил близо две минути от последното предаване „Денят на совите“ преди лятната му ваканция. Почти 2000 километра е изминал гласът на водещия Деян Герговски. Чува се и част от песента „С музика живея“ на..

публикувано на 02.07.24 в 08:05

"Възраждане" срещу проектокабинета

Ако бъде съставено правителство с първия мандат, няма да видим нищо ново и нищо хубаво. Така шуменският депутат от „Възраждане“ Веселин Вешев коментира предложения днес от ГЕРБ – СДС проектокабинет. По думите на Вешев, в представения списък с министри има много познати политически фигури както от предишните управленски мандати на партията на Бойко..

публикувано на 01.07.24 в 16:33

Ваканция на платото

С демонстрации на оръжия, оборудване и помощни средства от служители на сектора „Специални тактически действия“ към Областната дирекция на МВР в Шумен започна лятното училище на Шуменското плато. Зелената занималня на Центъра за подкрепа за личностното развитие - ОДК "Анастас Стоянов" тази година е под мотото „Детска академия за спорт и превенция“...

публикувано на 01.07.24 в 13:30

Мъж вдигна на крак полицията

Кражба на 7580 лева е заявил 60-годишен мъж от Шумен в полицейското управление в петък.  Образувано е досъдебно производство за извършена кражба и полицаите предприели незабавни действия за установяване на извършителя, като направили две претърсвания в имоти.  При втория разпит мъжът казал, че намерил парите на друго място в дома си, като забравил,..

публикувано на 01.07.24 в 13:16

Крадец на зарзават на пазара

29 кг домати и малко над половин килограм чесън от кооперативния пазар в Шумен са откраднати от 41-годишен криминално проявен мъж, информират от полицията.  Сигналът бил приет от охранители на фирма в града, които заловили извършителя при обход на пазара.  Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен, образувано е досъдебно..

публикувано на 01.07.24 в 13:12