Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Новости в "Автомагистрали – Черно море“

4
Снимка: Автомагистрали – Черно море

Обновен и модернизиран пункт за годишни технически прегледи със стенд за измерване на спирачното усилие от най-високо ниво отвори "Автомагистрали – Черно море“ АД - Шумен, съобщиха от дружеството.

Ролковият спирачен стенд е марка „МАХА“ – лидер на пазара за техническо оборудване в тази област и разполага с радио-дистанционно управление, пневматични конвектори, модул за работа с автомобили 4х4 и е с натоварване на ос до 13 000 кг и с 8-сензорна електронна везна за измерване на статично и динамично натоварване.

Идентификационното комуникационно табло изобразява измерените стойности за спирачен тестер, тестер за странично отклонение, тестер за амортисьори. Той разполага и с дигитален дисплей за изобразяване на разликата в спирачните сили и разликата при амортисьорите.

Високото ниво на оборудване, съчетано с професионализма и коректността на служителите, гарантират измерването да е актуално и точно. В пункта за годишни технически прегледи може да минават всякакъв вид автомобили без ограничение.

Работното време на пункта за годишни технически прегледи е от 7:30 ч. до 17:30 ч. в делнични дни и от  8:00 до 13:00  в събота, на стария адрес в Шумен, бул.  „Симеон Велики“, до Общинския приют за бездомни животни „Тонка Петрова“.

 


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Игри за пътешественици в Златния век

„Моят музей – вълнуващо пътешествие в Златния век на България“ се казва проектът на археологическия музей във Велики Преслав, който приключи с доставка на музейни помагала за деца и ученици. “Те са изцяло обвързани със съдържанието и характера на постоянната ни музейна експозиция и ще допринесат информацията за Златния век на България, да бъде..

публикувано на 28.11.20 в 10:24
Шуменски окръжен съд

Постоянен арест за внука убиец

Най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“ наложи Окръжният съд в  Шумен на Георги Д. Йорданов. Младият шуменец е обвинен в убийството на своите баба и дядо, извършено във вилата им в местността „Под манастира“ край Шумен   на 22 ноември 2020 г. Съдът мотивира своето определение с високата степен на обществена опасност на..

публикувано на 27.11.20 в 16:44

ДГ "Изворче" за деца на медици

Детска градина „Изворче“ в Шумен остава дежурна за деца на медици по предложение на кмета Любомир Христов. Детската градина ще приема деца на медицински специалисти, служители и работници в лечебни заведения, центрове, лаборатории към тях и здравни инспекции от 30 ноември до 18 декември. Медицинските специалисти, които се нуждаят от..

публикувано на 27.11.20 в 16:18

Масови проверки за мерките

Започва засилен контрол за спазване на противоепидемични мерки, които влизат в сила от 23.30 ч. днес. Това съобщиха от полицията в Разград. По препоръка на Общинския оперативен щаб и с разпореждане на началника на Районното управление в Разград в събота и неделя ще бъдат в ход полицейски проверки за спазването на мерките .  Полицейски служители..

публикувано на 27.11.20 в 14:54

Градина и ясла за деца на медици

Детска градина и ясла за деца на медици на първа линия осигурява община Русе. Децата ще бъдат обгрижвани по време на триседмичната карантина. От понеделник детска градина „Слънце“ и детска ясла №16 ще приемат деца на медицински специалисти. За прием в детската градина е необходимо родителите да вземат здравните документи от детската градина, която до..

публикувано на 27.11.20 в 14:43

Онлайн сесиите влизат в правилника

Членовете на Правна комисия към Общинския съвет в Шумен приеха текстове, които да регламентират начина, по който граждани и журналисти ще могат да участват в онлайн заседания на Общинския съвет. Те ще залегнат в Правилника за дейността на местния парламент, а промени в него, на базата на които ще може заседанията да се провеждат от разстояние, вече са..

публикувано на 27.11.20 в 14:15

Какво е забранено?

В училищата в област Шумен се преустановяват всички танцови, спортни и театрални дейности на външни хора, които използват материалната база на съответното учебно заведение. Спират се репетициите и изявите на народните читалища, фолклорни и самодейни изяви. Преустановяват се посещенията в пенсионерките клубове на територията на област Шумен...

публикувано на 27.11.20 в 13:30