Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Белезници за бой на съпруга

Снимка: архив

41-годишен мъж от Шумен бил задържан в полицейския арест, след като в нетрезво състояние нанесъл побой на съпругата си.

Сигнал за това бил приет малко след 21 часа на 25 септември. Към адреса бил насочен полицейски екип. Станало ясно, че след като нанесъл удари, мъжът отправил закани и заплахи и напуснал жилището. Бил установен пред жилищния блок.

Заради това, че с действията си е опасен за себе си и околните бил задържан за срок до 24 часа в РУ- Шумен.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Петър Стоянович

Петър Стоянович става Doctor honoris causa

Т ържествена церемония по удостояването на проф. Петър Стоянович с почетното звание Doctor honoris causa на Шуменския университет„Епископ Константин Преславски“ ще се състои на 20 март 2024 г. от 10:00 часа в Аулата на вуза. Решението на Академичния съвет е от 21 юли 2023 г. „заради неизчерпаемата му съпричастност през годините към издигане,..

публикувано на 19.03.24 в 09:26

Над 5 милиона за нови водопроводи

Кметът на община Велики Преслав Янко Йорданов подписа рамково споразумение с Министерството на регионалното развитие и благоустройството за водопроводни реконструкции на десетки улици. Договорени са основен ремонт, реконструкция на водопровод и водопроводни отклонения за 21 обекта на територията на община Велики Преслав.  Над 5.328 милиона лева е..

публикувано на 19.03.24 в 09:19
Младежки дом - Шумен

Приемат младежки проекти

Започна приемът на предложения за финансиране на младежки проекти. Срокът за кандидатстване е до 15 април. Това съобщават от община Шумен. През тази година за реализацията на идеите на младите хора в Шумен от общинската администрация са предвидили 65 000 лв. Инициативата се осъществява за девета поредна година, като и през настоящата година няма..

публикувано на 19.03.24 в 08:37

Решават за кучешкия приют

Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет ще разгледат на днешното си заседание общинските съветници от Велики Преслав. Заседанието започва в 13.30 часа.  Докладната записка за закриване на приюта за бездомни кучета в града беше оттеглена миналата седмица заради недоволството на граждани. По думите на кмета Янко Йорданов, проблемът с..

публикувано на 19.03.24 в 08:13

платена публикация
Vivacom с неустоимо предложение в Шумен

Vivacom предлага специална оферта за жителите на Шумен – потребителите могат да получат иновативната ТВ платформа EON в комбинация със супер бърз интернет само за 1 лв. на месец за първите до 6 месеца с подарък приемник. Те имат достъп до уникално телевизионно изживяване с над 210 ТВ канала, най-голямата видеотека в България*, включваща каталозите HBO..

публикувано на 19.03.24 в 08:00
Фикрет Индже - вляво

Ключ на град Шумен за Фикрет Индже

Почетният гражданин на Шумен Фикрет Индже е номиниран за най-голямата награда Почетен знак "Ключ на град Шумен“. Предложението е внесено в Общинския съвет и ще бъде гласувано на предстоящата сесия на 28 март. Председателят на надзорния съвет на "Алкомет" АД ще бъде и първият носител.  Милка Гройс и Тодор Дачев са предложени да бъдат удостоени със..

публикувано на 18.03.24 в 15:23

Екоакция на платото

Акция по почистване на нерегламентирано изхвърлени автомобилни гуми направиха служители на Дирекцията на природен парк „Шуменско плато“. С техниката, с която разполага дирекцията, са събрани и извозени близо 70 гуми, като е създадено временно депо. То се намира в района на Шуменската крепост.  През следващите дни се очаква гумите да бъдат..

публикувано на 18.03.24 в 14:21