Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Септември 98“ с поредна победа над „Лудогорец“ III

Отборът на „Септември 98“ (Тервел)
Снимка: Салим Салих

Футболистите на „Септември 98“ (Тервел) продължават победната си серия от началото на пролетния сезон в Североизточната Трета лига. В среща от ХХV-тия кръг тервелчани победиха с минималното 1:0 гостите от „Лудогорец“ III (Разград). Голът за радостта в добруджанския град стана след пробив на Венелин Стоянов в 22 минута.

В началото на втората част отново домакините доминираха с играта си и в рамките на 10 мин. направиха нови 4-5 пропуска пред вратата на „Лудогорец“ III (Разград).

Последният съдийски сигнал на реферите от Търговище узакониха поредната 14 победа на „Септември 98“ (Тервел), която ги прати на 4 място във временното класиране.

В следващия кръг на 5 май (сряда) от 17,00 часа „Септември 98“ (Тервел) гостува на „Ботев“ (Нови пазар), докато „Лудогорец“ III (Разград) приема у дома „Светкавица“ (Търговище).




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Първи трансфер за новия сезон

Първо ново попълнение за баскетболния „Шумен“. Клубът си осигури услугите на Отис Айекеполор, който през сезон 2021/2022 година играеше за друг български отбор – „Черноморец“ (Бургас).  28-годишният баскетболист от нигерийски произход е роден в Канада. Състезавал се е за отбори от родината си и от Франция, Португалия, Саудитска Арабия, Ливан,..

публикувано на 14.08.24 в 09:24

Сбогуване с ШЛ след разгром

„Лудогорец“   отпадна от Шампионската лига след разгромна домакинска загуба от „Карабах“ с 2:7 в среща реванш от третия предварителен кръг на турнира. Двубоят се игра в Разград. Първенецът на Азербайджан поведе в резултата, тимът на Георги Дерменджиев направи пълен обрат с две попадения на Квадво Дуа, но в добавеното време на първата част..

публикувано на 14.08.24 в 09:20

Лудогорец посреща Карабах

Отборът на Лудогорец посреща състава на Карабах от Азербайджан в мач-реванш от квалификациите на Шампионска лига на Европа по футбол.  Срещата е в Разград е днес от 21:00 часа и ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио.  Миналата седмица в първия мач между българския и азербайджанския шампион Лудогорец..

публикувано на 13.08.24 в 11:00

Лудогорец започва продажба на билети за мача с Карабах

"Лудогорец" съобщава на своите фенове, че днес, на 8 август, започва свободната продажба на билети за домакинството от III-ия предварителен кръг на Шампионската лига срещу "Карабах" (Азербайджан). Билети ще могат да се купят и онлайн на адрес: https://tickets.ludogorets.com . От Клуба на орлите напомнят, че е в ажно  онлайн билетите да бъдат..

публикувано на 08.08.24 в 07:46

Водомоторен спорт край Ряхово

Вторият кръг на Националния шампионат по водомоторен спорт ще се проведе на 17 и 18 август по река Дунав при с. Ряхово, община Сливо поле.  В първия ден от надпреварата стартът ще бъде даден от 13:00 ч., а на 18 август – от 10:00 ч.  Това съобщават в социалните мрежи организаторите от Българската федерация по водомоторни спортове.

публикувано на 07.08.24 в 09:08

"Лудогорец" победи "Карабах"

"Лудогорец" спечели първия двубой срещу "Карабах" от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Срещата в Баку завърши при резултат 2:1.  Българският първенец поведе с гол на Диниш Алмейда в 56-ата минута, 9 минути по-късно тимът от Азербайджан изравни, а в 87-ата Кайо Видал донесе успеха за отбора на Георги Дерменджиев.  Реваншът е на 13..

публикувано на 07.08.24 в 08:20

„Лудогорец“ гостува на „Карабах“

„Лудогорец“ гостува на „Карабах“ в първи двубой от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Мачът тази вечер е от 19:00 ч. българско време в Баку. Реваншът ще е след седмица в Разград.  Крайният победител от този сблъсък ще играе с „Динамо“ (Загреб) в плейофа за влизане в групите на най-силния европейски клубен турнир по футбол.  Загубилият..

публикувано на 06.08.24 в 08:50