Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жена потроши чужда кола

Снимка: Радио Шумен

35-годишна жена срязала четири гуми на лек автомобил Опел „Астра“ с шуменска регистрация, съобщават от шуменската полиция. Колата, собственост на 38-годишен местен жител, била спряна на ул. “Средна гора“ в Шумен. С бетонен къс жената счупила и стъклата на лекия автомобил. Екип на РУ- Шумен я задържал в полицейското управление за срок до 24 часа непосредствено след извършеното деяние.  За извършено престъпление е образувано досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

На Марашките бани - догодина

Хората от шуменското село Мараш днес се събраха около стария басейн, където отново потече минералната вода. Кметът на Шумен проф. Христо Христов и заместничката му Даниела Русева са амбицирани догодина да бъдат възстановени общественият басейн и съблекалните.  Намеренията са басейнът и съблекалните да бъдат реновирани със средства от общинския бюджет и..

публикувано на 10.09.24 в 12:59

Жертвата на ул. "Цар Освободител" - удушена

Доживотен затвор без право на замяна грози убиеца на 28-годишната жена в Шумен. Това заяви на брифинг окръжният прокурор Орлин Куздов.  Престъплението беше извършено в неделя в дома на убиеца на ул. „Цар Освободител“, а днес бяха изнесени повече данни за престъплението. Според съдебната експертиза, убийството е извършено около 16:00 часа по особено..

публикувано на 10.09.24 в 12:04

Влекач се обърна на пътя

Влекач "Мерцедес" с турски табели катастрофира снощи по пътя за село Веселиново. Това съобщават от шуменската полиция. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е приет около 22:00 часа. Съобщено било, че се е преобърнал тежкотоварен автомобил. На място са насочени екипи.  Установено било, че 33-годишен водач на влекач „Мерцедес“ с турски табели..

публикувано на 10.09.24 в 11:28

Гасиха пожар край Кочово

Смесена гора и 10 сгради са спасени от опожаряване край село Кочово при предизвикан пожар  в сухи треви след небрежност при боравене с открит огън. Това съобщават от шуменската полиция. Сигналът за пожара е получен вчера в 16:17 часа.  Към мястото на произшествието са насочени противопожарни екипи от Велики Преслав и Шумен , доброволци от..

публикувано на 10.09.24 в 10:54
Румен Радев

Президентът в Шумен днес

Президентът Румен Радев ще бъде днес - 10 септември, в Шумен. Това съобщават от пресслужбата на президентството. Държавният глава ще участва в официалното стартиране на проект за разширяване на производствената база на компанията „Алкомет“ - най-големият производител у нас на алуминиеви валцови и пресови продукти. Инвестицията е на стойност 140..

публикувано на 10.09.24 в 09:04

180 с електронни здравни досиета

180 жители на Шумен вече свързаха електронните си здравни досиета със своите мобилни телефони чрез приложението еЗдраве.  В сряда пунктът, в който хората могат да получат съдействие,  ще е пред сградата на Драматичния театър, а в петък пред сградата на Областната администрация, от 10:00 часа до 16:00 часа.  Пунктове ще има и във Велики Преслав на 10..

публикувано на 10.09.24 в 08:52

Доброволци на учение в Шумен

Над 100 души от доброволните екипи на Българския червен кръст за действие при бедствия и кризи, служители, както и представители на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец се включват в националното учение, което започва в местността „Кирека“ в подножието на Мадарските скали. Това съобщават от БЧК - Шумен. На 12 септември..

публикувано на 10.09.24 в 08:35