Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възстановено е движението по АМ "Хемус" след катастрофата в Шуменско

| обновено на 15.07.21 в 23:40
Снимка: Алекс Димитрова - фейсбук

Катастрофа е станала на магистрала "Хемус" в Шуменско - при 367-ия километър.

Почти до 23 часа и в двете платна там движението бе възможно само в една лента. Трафикът се пропускаше само в аварийните ленти и в посока София, и към Варна.

Шофьор на тежкотоварен автомобил, превозващ дърва, е катастрофирал на автомагистралата до бензиностанция близо до село Енево. При инцидента, в който няма други участници и пострадали, камионът е минал през мантинелата и е навлязъл в насрещната лента. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Славим те, Апостоле!

Разград отбеляза 187 години от рождението на Васил Левски пред паметника на Апостола в двора на едноименното училище в областния град. Тържественото слово произнесе Нели Николова – учител по история в ОУ “Васил Левски“.  В музикално-поетичната композиция под надслов „Славим те, Апостоле“ се включиха деца от Детската театрална формация „Роли..

публикувано на 18.07.24 в 12:05

Мъж задигна бус и удари две коли

58-годишен мъж от Шумен задигнал товарен автомобил, ударил две паркирани коли и избягал. Това съобщават от шуменската полиция. Между 22:30 и 01:15 часа на 17 юли неизвестен влязъл през незаключена врата на товарен автомобил "Пежо Боксер“, оставен на паркинг на ул. “Марица“ в града. Стартирал двигателя с ключ, който бил на таблото, потеглил и ударил..

публикувано на 18.07.24 в 11:43

Заловиха крадец за нула време

Извършител на грабеж бил установен за броени часове и задържан в полицейското управление в Шумен. Това съобщават от шуменската полиция. В обедните часове вчера е получен сигнал, че неизвестен издърпал със сила от 69- годишна шуменка торбичка, в която имало мобилен телефон, портмоне с 80 лева и хранителни продукти. Извършителят избягал в неизвестна..

публикувано на 18.07.24 в 11:15

Сигнал за простреляна котка

Полицията провери сигнал за простреляна котка в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.  Жена е сигнализира за котка на ул. “Климент Охридски“ със следи от кръв, взела я в дома си и я изкъпала. Отново я изнесла на улицата, оставила я на тротоара, но котката умряла.  При аутопсията на животното е установено, че смъртта е настъпила от..

публикувано на 18.07.24 в 11:07

Поклон пред Апостола

Търговище се поклони пред делото на Апостола. Десетки венци и цветя в знак на почит бяха положени пред барелефа на Левски в центъра на града, съобщиха от местната администрация.  На 25 юли предстои Общинският съвет да разгледа предложение за поставяне на паметник на Васил Левски в Търговище. Докладната се внася от кмета д-р Дарин Димитров след..

публикувано на 18.07.24 в 10:46

Училище за родители

„Училище за родители“ организира община Русе в партньорство с университетските болници „Канев“ и „Медика“.  Програмата предвижда безплатни лекции за родители със специалисти от различни области. Темите, които ще бъдат засегнати, са за майчинството и отглеждането на дете по съвременни методи и добри практики, утвърдени от Световната здравна..

публикувано на 18.07.24 в 10:38

Почит към Левски

С възпоменателна церемония в Русе беше отбелязана 187-ата годишнина от рождението на Васил Левски. По традиция инициативата бе организирана от община Русе и Областната администрация. На събитието присъстваха редица представители на държавната и местната власт.  Церемонията започна с изпълнение на военни маршове от Общинския духов оркестър с..

публикувано на 18.07.24 в 10:11