Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

МБАЛ - Шумен с нов борд

Снимка: Радио Шумен

Нов Съвет на директорите на "МБАЛ - Шумен" АД бе гласуван на Общо събрание на акционерите днес.

Изпълнителният директор на дружеството д-р Димитър Костов остава и в новия състав. Освен него, в новия Съвет на директорите на МБАЛ - Шумен влизат проф. Лидия Георгиева и Хатидже Стижарлиева.

Мандатът на новоизбрания Съвет на директорите е 3-годишен.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Петър Стоянович

Петър Стоянович става Doctor honoris causa

Т ържествена церемония по удостояването на проф. Петър Стоянович с почетното звание Doctor honoris causa на Шуменския университет„Епископ Константин Преславски“ ще се състои на 20 март 2024 г. от 10:00 часа в Аулата на вуза. Решението на Академичния съвет е от 21 юли 2023 г. „заради неизчерпаемата му съпричастност през годините към издигане,..

публикувано на 19.03.24 в 09:26

Над 5 милиона за нови водопроводи

Кметът на община Велики Преслав Янко Йорданов подписа рамково споразумение с Министерството на регионалното развитие и благоустройството за водопроводни реконструкции на десетки улици. Договорени са основен ремонт, реконструкция на водопровод и водопроводни отклонения за 21 обекта на територията на община Велики Преслав.  Над 5.328 милиона лева е..

публикувано на 19.03.24 в 09:19
Младежки дом - Шумен

Приемат младежки проекти

Започна приемът на предложения за финансиране на младежки проекти. Срокът за кандидатстване е до 15 април. Това съобщават от община Шумен. През тази година за реализацията на идеите на младите хора в Шумен от общинската администрация са предвидили 65 000 лв. Инициативата се осъществява за девета поредна година, като и през настоящата година няма..

публикувано на 19.03.24 в 08:37

Решават за кучешкия приют

Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет ще разгледат на днешното си заседание общинските съветници от Велики Преслав. Заседанието започва в 13.30 часа.  Докладната записка за закриване на приюта за бездомни кучета в града беше оттеглена миналата седмица заради недоволството на граждани. По думите на кмета Янко Йорданов, проблемът с..

публикувано на 19.03.24 в 08:13

платена публикация
Vivacom с неустоимо предложение в Шумен

Vivacom предлага специална оферта за жителите на Шумен – потребителите могат да получат иновативната ТВ платформа EON в комбинация със супер бърз интернет само за 1 лв. на месец за първите до 6 месеца с подарък приемник. Те имат достъп до уникално телевизионно изживяване с над 210 ТВ канала, най-голямата видеотека в България*, включваща каталозите HBO..

публикувано на 19.03.24 в 08:00
Фикрет Индже - вляво

Ключ на град Шумен за Фикрет Индже

Почетният гражданин на Шумен Фикрет Индже е номиниран за най-голямата награда Почетен знак "Ключ на град Шумен“. Предложението е внесено в Общинския съвет и ще бъде гласувано на предстоящата сесия на 28 март. Председателят на надзорния съвет на "Алкомет" АД ще бъде и първият носител.  Милка Гройс и Тодор Дачев са предложени да бъдат удостоени със..

публикувано на 18.03.24 в 15:23

Екоакция на платото

Акция по почистване на нерегламентирано изхвърлени автомобилни гуми направиха служители на Дирекцията на природен парк „Шуменско плато“. С техниката, с която разполага дирекцията, са събрани и извозени близо 70 гуми, като е създадено временно депо. То се намира в района на Шуменската крепост.  През следващите дни се очаква гумите да бъдат..

публикувано на 18.03.24 в 14:21