Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Билетите за "Аякс" свършиха

Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

От футболния клуб "Лудогорец" преустановяват продажбата на билети за домакинството с "Аякс", тъй като всички входни талони са изчерпани. 

Стадионът в Разград ще бъде пълен на 100 % за двубоя от плейофите на Лига Европа, допълват от футболния клуб. 

Свободната продажба на билети започна тази сутрин. Първият мач от плейофите с нидерландския гранд е в четвъртък (24 август) от 21:00 ч., реваншът в Амстердам е седмица по-късно.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Народни борби в с. Черна

Турнир по народни борби в памет на Коджа Юсуф ще се проведе днес в в село Черна, община Хитрино. Родното място на легендарния борец за десети път ще бъде домакин на подобен турнир. В него ще се включат борци от България, Турция, Гърция, Северна Македония, Кипър, Румъния, Молдова, Албания, Украйна. Състезанието започва от 12:00 ч. За..

публикувано на 25.08.24 в 09:39

Благотворителен плувен турнир

Деветото издание на благотворителния турнир по плуване „Александър Русев“ се провежда на плувния комплекс „Дунав“ в Русе. В надпреварата участват близо 120 деца от 10 отбора от Русе, Варна, Силистра и Добрич. Днешният втори ден от състезанието започва от 9:30 часа, когато е стартът на трите щафети 4 х 50 м. Предвидени са стартове и в..

публикувано на 25.08.24 в 08:45

150 състезатели на триатлона „Купа Русе“

Втори ден Лесопарк „Липник“ е домакин на Международния турнир по триатлон „Купа Русе“. В него участват над 150 състезаели от 15 клуба от Гърция, Малта, Румъния, Украйна и България. Днес турнирът продължава от 9 ч. с щафетната надпревара за деца и професионалисти, а стартът за любителите ще бъде в 12 ч. Състезанието ще завърши в 14 ч. с..

публикувано на 25.08.24 в 08:20

Плуване с кауза

Турнирът по плуване в памет на Александър Русев от Русе ще се проведе тази събота и неделя. Това е неговото девето издание, с което едноименната фондация подкрепя мисията децата на Русе да имат воден басейн, в който да се учат и да тренират плуване.  Турнирът ще се проведе в 25-метров басейн, като поканени за участие са плувни клубове от Русе и..

публикувано на 24.08.24 в 08:52
Първо състезание по триатлон за аматьори в Правец

Участници от пет държави в триатлона

Четвъртото издание на Международния турнир по триатлон „Купа Русе“ ще се проведе в събота и неделя в района на общинската гребна база в Лесопарка "Липник" в село Николов.  До момента участие в него са заявили 150 участници от пет държави.  Турнирът ще стартира в 9:00 часа днес, когато сили ще премерят най-малките участници в надпреварата на възраст..

публикувано на 24.08.24 в 08:39

Нов треньор на "Дунав"

Иван Танчовски ще бъде временно старши треньор на Дунав (Русе), съобщи за БТА председателят на Управителния съвет на футболния клуб Диян Димов.  Мартин Ковачев напусна поста, след като отборът не успя да стигне до успеха в три последователни срещи от Втора лига. След победите с 5:2 в Плевен срещу местния Спартак и с 2:0 срещу Несебър в Русе,..

публикувано на 23.08.24 в 10:11

„Лудогорец” разгроми „Петрокуб“

„Лудогорец” победи молдовския „Петрокуб“ с 4:0 в първа среща от плейофите за основната фаза на Лига Европа. Мачът се игра на стадиона в Разград. Първият гол вкара с глава в двайсетитретата минута Квадво Дуа. За 2:0 отбеляза в петдесети деветата с техничен удар с левия крак Руан Круз. Последваха два гола на Диниш Алмейда в добавеното време...

публикувано на 23.08.24 в 08:33