Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кола се обърна в нива

Снимка: личен архив

Лек автомобил се е преобърнал на главния път Шумен – Силистра, близо до разклона за село Тимарево.

Това съобщи слушател на Радио Шумен. 

Пътният инцидент е станал тази сутрин. В колата са пътували двама души, те са невредими. 

Според слушателя, участъкът, в който е станал пътният инцидент е заледен, водачите да бъдат внимателни. 

Заледени участъци и сняг до 3-4 см. има вече на места по пътя Шумен- Силистра. За обработка по трасето има три машини.


По публикацията работи: Ивелина Иванова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Марихуана в кучешка колиба

27 килограма марихуана са иззети при акция на русенската полиция. Наркотикът е бил скрит в кучешка колиба в имота на 50-годишен мъж от Голямо Враново. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева.  Тя уточни, че служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в Русе са получили..

публикувано на 11.07.24 в 15:58

Три пожара в горите

Три пожара гасят горски и огнеборци на територията на Североизточното предприятие в момента. В Държавното ловно стопанство - Паламара огънят е тръгнал от ожъната и запалена нива, на която е имало останала слама. Пожарът е обхванал широколистна гора в землището на село Единаковци, община Хитрино. На терен са пожарникари, горски и хора от..

публикувано на 11.07.24 в 15:48

Финалът на Евро 2024 на площада

Финалът на Европейското първенство по футбол ще бъде излъчен на открито в центъра на Търговище. Двубоят между финалистите Испания и Англия започва в 22.00 ч. на 14 юли, неделя. Любителите на футбола ще могат да проследят срещата на два екрана, които ще бъдат разположени в близост до ритуалната зала на ул. „Васил Левски“. Община..

публикувано на 11.07.24 в 14:47
ВиК - Шумен

Заплашват с блокада ВиК - Шумен

Трима души от каолиновското село Тъкач в момента са пред ВиК - Шумен заради безводието в населеното място.  Те настояват за спешна среща с управителя на дружеството Иван Пушкаров. Искат уверение, че водният проблем ще се реши час по-скоро. Горещото време и увеличената консумация на вода е причината да не се спазва графикът за воден режим в селото...

публикувано на 11.07.24 в 14:40

Върви ремонтът на Дунав мост

Въведената временна организация по Дунав мост при Русе заради основния ремонт на съоръжението е ефективна. Това заявиха председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Йордан Вълчев и областният управител на Русе Драгомир Драганов, които инспектираха на място процеса.  Строителните дейности започнаха вчера и ще продължат..

публикувано на 11.07.24 в 14:19
Архив

ВКС върна делото срещу Кюркчиев

Върховният касационен съд върна делото за катастрофата на кръговото кръстовище на „Практикер“ в Шумен за ново разглеждане от друг състав на апелативната инстанция.  На 28 септември 2022 г. колата на Жечко Кюркчиев отне предимството на Светомира Накева в кръговото кръстовище и помете колата ѝ. В резултат на жестокия удар 22-годишната Светомира..

публикувано на 11.07.24 в 13:51

Панаирът идва

Панаирът на киселото мляко и фестивалът на народните традиции и занаяти в Разград ще се проведе между 21 и 23 юли. Според кмета на общината Добрин Добрев това е своеобразна кулминация в културния календар, с което   Разград много се гордее. Танцьори от 10 държави и от 5 континента ще играят по ларгото на лудогорския град. На Панаира..

публикувано на 11.07.24 в 13:32