Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Микробус изгоря по ранина

Снимка: ОДМВР Шумен

Микробус "Форд Транзит" изгоря в ранните сутрешни часове днес, съобщават от шуменската полиция.

Сигналът за пожар в буса на ул. "Пролет" в Шумен бил приет в 04:53 часа.

Към адреса бил пратен противопожарен екип. Огнеборците заварили буса да гори, по данни на собственика бил пълен с оборудване на кафе автомати и кафе. 

По първоначални данни, пламъците са тръгнали от двигателния отсек. Унищожен е, пожарът е ликвидиран с помощта на 2 тона вода.


По публикацията работи: Велмира Стефанова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Три пожара в горите

Три пожара гасят горски и огнеборци на територията на Североизточното предприятие в момента. В Държавното ловно стопанство - Паламара огънят е тръгнал от ожъната и запалена нива, на която е имало останала слама. Пожарът е обхванал широколистна гора в землището на село Единаковци, община Хитрино. На терен са пожарникари, горски и хора от..

публикувано на 11.07.24 в 15:48
ВиК - Шумен

Заплашват с блокада ВиК - Шумен

Трима души от каолиновското село Тъкач в момента са пред ВиК - Шумен заради безводието в населеното място.  Те настояват за спешна среща с управителя на дружеството Иван Пушкаров. Искат уверение, че водният проблем ще се реши час по-скоро. Горещото време и увеличената консумация на вода е причината да не се спазва графикът за воден режим в селото...

публикувано на 11.07.24 в 14:40
Архив

ВКС върна делото срещу Кюркчиев

Върховният касационен съд върна делото за катастрофата на кръговото кръстовище на „Практикер“ в Шумен за ново разглеждане от друг състав на апелативната инстанция.  На 28 септември 2022 г. колата на Жечко Кюркчиев отне предимството на Светомира Накева в кръговото кръстовище и помете колата ѝ. В резултат на жестокия удар 22-годишната Светомира..

публикувано на 11.07.24 в 13:51

Дрогиран седна зад волана

Дрогиран водач е засечен на пътя тази нощ, съобщават от шуменската полиция. Около 2:30 часа на 11 юли екип на пътна полиция спрял за проверка близо до язовир „Дибич“ водач на лек автомобил "Дачия". Зад волана бил 34-годишен мъж от Варна. Движил се в посока към Шумен.  Тестван е за шофиране след употреба на наркотични вещества и техни аналози, отчетена..

публикувано на 11.07.24 в 11:15

Две коли в сблъсък

86-годишен мъж е пострадал при пътнотранспортно произшествие в сутрешните часове вчера. Това съобщават от шуменската полиция. Около 08:30 часа на ул. “Георги Димитров“ в село Мараш, близо до стопанския двор, 45-годишен водач на лек автомобил "Фолксваген" завивал наляво. Не пропуснал движещия се с предимство лек автомобил "Пежо 106“ и се ударили.  В..

публикувано на 11.07.24 в 11:03
Снимката е илюстративна

Областният управител призовава

За спазване на правилата за пожарна безопасност и отговорност призовава областният управител на Шуменска област Бейнур Ахмед. Заради продължаващото повишение на температурите и сухото време се увеличава опасността от възникване на пожари, се казва още в апела.  „Нека всички сме внимателни и с действията си да не създаваме..

публикувано на 11.07.24 в 10:50

Пръскат кестените в Шумен

Обработка на кестените срещу вредители ще бъде извършена на 15 срещу 16 юли от 22:00 до 06:00 часа, съобщават от община Шумен.  Дезинсекцията ще бъде направена срещу  кестенов хоботник при благоприятна метеорологична обстановка, липса на валежи и силен вятър. От общинската администрация предупреждават собствениците на пчелни семейства от Шумен и..

публикувано на 11.07.24 в 10:02