Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пожар изпепели кола

2
Снимка: Радио Шумен

Автомобил е унищожен при пожар вчера, съобщават от шуменската полиция.

Сигналът за пожар в лек автомобил "Шкода" на разклона за кв. "Макак" е приет около 13:00 часа вчера. На място бил пратен екип на РСПБЗН - Шумен. 

Огнеборците заварили автомобила, обхванат в пламъци. Предполагаема причина за възникване на пожара е техническа неизправност в двигателя. 

Пламъците са ликвидирани с помощта на 3 тона вода и 50 л пяна.


По публикацията работи: Велмира Стефанова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Заплатите - във фонд за лечение

Заплатите на шуменските общински съветници да се даряват във Фонд за лечение на нуждаещи се граждани от общината. Това предложи по време на заседанието днес независимият общинският съветник Павел Павлов. "Ако ние се откажем от големите заплати, тези пари ще останат в сметките на общината. Предлагам със спестените средства да направим фонд за лечение...

публикувано на 27.06.24 в 10:20

Има пари за плувния комплекс

С декларации и питания на съветници започна сесията на Общинския съвет в Шумен. Сред важните въпроси е осигуряването на финансиране за довършването на плувния комплекс в града.  Според кмета на общината проф. Христо Христов, са необходими 10 млн. лева, а до тук в бюджета има 1 млн лева. Останалите средства са осигурени но не са преведени.  Сред..

публикувано на 27.06.24 в 10:02

Представят новите заместник-кметове

Трима нови заместник-кметове на община Шумен ще бъдат представени пред журналисти в понеделник - 1 юли, съобщават от пресцентъра на общината. Сбирката е насрочена за 12:00 часа в зала 203 на кметството. Ще бъдат показани новите заместници на кмета проф. Христо Христов по образование и култура на мястото на напусналата проф. Светла Станкова, по..

публикувано на 27.06.24 в 08:53

Общински заплати под въпрос

С въпрос какви са предвидените ремонти по пътната отсечка от Шумен през с. Илия Блъсково до с. Друмево ще започне днешната сесия на Общинския съвет в Шумен. В дневния ред са включени 14 точки. Сред тях е и мащабният проект за промяна на правилника за дейността на Общинския съвет, включващ и работата на неговите комисии. Една от предложените промени е..

публикувано на 27.06.24 в 07:00

2000 посетиха "Бисерна"

Около 2000 туристи са разгледали пещера „Бисерна“ от април до момента. На 29 и 30 юни са последните дни за сезона, в които природният феномен може да бъде разгледан. През тази година се наблюдава засилен интерес към „Бисерна“ от организирани групи туристи и ученици. Някои от посещенията на децата бяха съчетани с походи и уроци за прилепите,..

публикувано на 26.06.24 в 15:17

Камера с изкуствен интелект на пътя

Нова камера, която снима автомобили с превишена скорост от разстояние 150 метра, бе представена от инспектор Йордан Жеков. Той е представител на сектор "Пътна полиция" към Областна дирекция на МВР - Шумен. Съоръжението снима нарушители и моментално изпраща снимките в сървър с информация за превишената скорост и регистрационния номер на автомобила...

публикувано на 26.06.24 в 14:15

Автомобил горя по ранина

Автомобил горя вчера в центъра на село Близнаци. Това съобщават от шуменската полиция. Сигналът за пожара е приет вчера в 07:39 часа. Към мястото на произшествието е насочен екип на РСПБЗН - Шумен. При пристигане на място станало ясно, че гори "Фолксваген Лупо“ с шуменска регистрация.  Пламъците били погасени с помощта на водоноска, собственост..

публикувано на 26.06.24 в 09:59