Ticketpro: Няма да връщаме пари, търсете си ги от организаторите

Организаторът на концерта на „Смоуки“ - "Ливлов" ООД, е отговорен за връщането на парите. Това заяви управителят на фирма „Ticketpro“ Пламен Марков.  „ Ние продаваме от чуждо име и на чужда сметка. Парите, които влизат при нас не са наши, ние..

публикувано на 13.03.18 в 11:25

Стотици не могат да си върнат парите за концерта на Смоуки

Стотици бургазлии не могат да получат обратно парите си за отменения концерт на „Смоуки“  в Бургас, сигнализираха слушатели на БНР – Бургас.  От касата на Операта са обяснили, че сумата от събитието е преведена на организатора "Ливлов" ООД и те би следвало..

публикувано на 13.03.18 в 10:04

Мултимедиен спектакъл за празника на Музикалното училище в Бургас

Тържествен мултимедиен спектакъл, посветен на патронния празник на Бургаското музикално училище ще се проведе тази вечер, съобщиха от учебното заведение. Преди 119 години на този ден е роден един от най- изтъкнатите представители на българската..

публикувано на 13.03.18 в 08:38

Милка Стоянова и нейната съдбовна „Крайбрежна поема“

Дванайстата поетична книга на Милка Стоянова пресъздава морето и брега като отреден за човека свят. Едновременно този свят е дар, но и той самият става сътворител на избори и съдби, отбелязва Добрина Топалова за „Крайбрежна поема“. Жената..

публикувано на 12.03.18 в 19:07

Бургас отбелязва 145години от рождението на композитора Георги Шагунов

В Бургас ще бъде отбелязана 145-та годишнина от рождението на Георги Шагунов и 70 години от неговата кончина. Церемонията ще се проведе на 15 март, четвъртък, в 12:00 часа пред къщата на ул. "Филип Кутев" 2А, където композиторът е прекарал 50 години от..

публикувано на 12.03.18 в 14:35

Среща с археолози и показване на златни монети в Акве Калиде

Туристическият комплекс „Акве Калиде“ ще представи своите съкровища в края на седмицата. Ще бъдат показани най-ценните и най-новите открития в археологическия обект. Специално внимание ще бъде обърнато на монетите, които са най –..

публикувано на 12.03.18 в 14:19

Владимир Михайлов от "Еquinox" за песента "Bones"

Група "Еquinox" ще представи България на  Евровизия 2018. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов от група "Сленг", Георги Симеонов - Джей Джей, един от финалистите на "Америка търси талант" Джони Манюел и Трей Кембъл са изпълнителите на песента Bones с..

публикувано на 12.03.18 в 13:12

Спектакълът „Нашата голяма френска сватба“ гостува днес премиерно в Бургас

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е..

публикувано на 12.03.18 в 12:59

Четящите тийнейджъри и смисълът, който откриват в книгите

Бургас вече  има безплатен клуб-читалня  „Малкият принц“. Той е зад красивите врати на Центъра за млади таланти- едно артистично пространство почти срещу сградата на  общината.   За щастие не само портите, зад които се  катериш по стълбището към това..

публикувано на 09.03.18 в 20:36

Виолета Асьова представя в Бургас книгата "С вълчи вой по петите"

Книгата "С вълчи вой по петите" ще бъде представена в Бургас. Авторката Виолета Асьова е отразила впечатленията си от своята работа  в Жеравна и Велинград и е създала книга, която по своята чистота на рисунъка напомня творбите на класици като Йордан..

публикувано на 09.03.18 в 12:13