По първи петли

Some Details
Публикации
Румен Леонидов

Румен Леонидов: Една нация е смела и горда, когато си признава и грешките

Една нация е смела и горда, когато си признава и грешките. Това подчерта в интервю за предаването "По първи петли" на програма "Хоризонт" журналистът Румен Леонидов: "Когато дойдат празниците, трябва да ги празнуваме с онзи трепет, а не да ги..

публикувано на 03.03.18 в 14:10
Галена

Каузата на една фантастична книга

Галена е студент трети курс във Факултета по журналистика и масова комуникация. Родена е в град Русе. Тя е страстен литературен фен, а преди време ни сподели за своята кауза в името на добрата промяна в нашия ден, свързана с фантастичния роман,..

публикувано на 20.01.18 в 12:39
Проф. Юлиан Вучков

Юлиан Вучков: И през 2017-а България не беше парламентарна демокрация, а премиерска диктатура

И през 2017 България не е парламентарна демокрация, а е премиерска диктатура.  Това заяви проф. Юлиан Вучков в интервю за предаването "По първи петли".  Няма нормален човек, който да не е имал съзнанието, че в България трябва да настанат..

публикувано на 27.12.17 в 11:51

Читалища недоволстват от липса на внимание от страна на съсловната оранизация и несправеливо разпределение на средства

Читалище "Пробуждане 1907" в плевенското село Тученица се готви да отбележи 110 години от своето създаване. Празникът ще събере хора от цялата страна на 1-и септември. Настоятелството обаче е взело решение да напусне Съюза на народните читалища...

публикувано на 25.08.17 в 10:10

Любчо Куртелов: Националният мир в Македония е на стъклени нозе

В Куманово имаше етническо напрежение през 2001-ва година, но това приключи с един политически мир и оттогава не е имало. Затова и това, което се случи сега, беше изненадващо.  Това каза за предаването "Преди всички" по "Хоризонт" председателят на..

публикувано на 11.05.15 в 09:32
Курсова работа на Джолис Паонс (роклите са изработени от телефонен указател).

Започва петото издание на „София Хартиен арт фест“

Започва петото издание на „София Хартиен арт фест. Организаторът Даниела Тодорова заяви за предаването „Преди всички“, че мотото на цялото събитие този път е „Сподели иновация“, което обръща вниманието на публиката върху най-важния елемент..

публикувано на 07.05.15 в 11:33

Клубът "Приятели на "По първи петли" отбеляза 13 години от създаването си

На 18 април 2015 г. клубът "Приятели на „По първи петли“ празнува в столицата 13 години от създаването си. Фенове на предаването, което се излъчва всяка сутрин в ефира на програма Хоризонт от 4 до 6 часа, пристигнаха от различни краища на страната за..

публикувано на 23.04.15 в 10:25