Нощен Хоризонт

От основаването си през 1984 г. до днес "Нощен Хоризонт" провокира с любопитни теми вниманието на разнолика слушателска аудитория. Всеки ден от полунощ до 3 часа феновете на "нощния блок" се срещат с проблеми на нашето всекидневие главно извън сферата на политиката. В практиката ни е за гости в студиото да бъдат канени известни личности - философи, изкуствоведи, поети, артисти, музиканти, експерти в различни области. "Нощен Хоризонт" има аудитория и в чужбина, а доказателство за това са многобройните обаждания от Австрия, Германия, САЩ, Италия, Гърция, Австралия и др. Емблематични за предаването са отворените телефони, на които слушателите от цялата страна могат свободно и да изразяват мнението си по проблеми, които вълнуват обществото. Това прави "Нощен Хоризонт" своеобразен отдушник, предаване, в което слушателят е неразривна част от цялостното звучене на пулса на нощта.

Нощен Хоризонт

Водещи: Пламена Бачийска, Кармен Манукян, Станислава Пирчева, Петър Ненов, Мая Данчева, Ани Костова
Facebook: Нощен Хоризонт

Skype: noshtenhorizont

Публикации

Олег Ковачев: Имах щастието да се докосна до двама български гении – Валери Петров и Георги Аспарухов

Аз съм имал щастието да се докосна до двама български гении – единият е Валери Петров, а другият е Георги Аспарухов. И двамата български гении бяха много скромни и добри хора , това разказа Олег Ковачев – режисьор на документалния филм..

публикувано на 30.06.17 в 12:38

Японски занаяти гостуват в СБХ

Непознатият свят на занаятите от Япония може да се разкрие пред вас, ако до 6-и юли посетите галерията на Съюза на българските художници.Там бе открита уникална изложба, която представя богатството на занаятите от Тохоку. Това е японският район,..

публикувано на 27.06.17 в 09:35
Петя Аспарухова

Петя Аспарухова: Никое живо същество не заслужава да страда

Развъждането на животни не е работа за всеки. Изключително важно е да бъдем отговорни към домашните си любимци, защото така след време по-малко от тях ще бъдат на улицата и ще бъдат нещастни. Така мисли Петя Аспарухова , която е студент по..

публикувано на 27.06.17 в 08:25
Д-р Цветеслава Гълъбова

Цветеслава Гълъбова: Добрият психиатър помага, когато "душата се чупи"

За всеки пациент най-добрият психиатър е човекът, който му е помогнал или му помага в моментите когато "душата се счупи". Този момент идва, когато човек има сериозни житейски изпитания, понякога идва по уж незначителнен повод. Това обясни в предаването..

публикувано на 27.06.17 в 07:25

Трима обичани актьори с послания на Алеята на славата пред театър 199

Три нови пана бяха открити на почетната стена пред столичния Театър 199 „Валентин Стойчев“. Свой отпечатък в Алеята на славата вече имат актьорите Йоана Буковска , Радена Вълканова и Георги Спасов . Традицията за оставянето на отпечатъци на..

публикувано на 11.06.17 в 08:15
Юлиян Рачков

Детски спомени и любовно обяснение за актьора Юлиян Рачков в "Нощен Хоризонт"

Порасналото метър и 84 см момче Юлиян Рачков, който днес е актьор в Театър „София”, ни гостува в рубриката на „Нощен Хоризонт” „Магията на театъра” на връх 1-ви юни – Деня на детето. 10-то студио на "Хоризонт" изглеждаше като една голяма детска стая..

публикувано на 01.06.17 в 16:32
Марин Кузев

Школата на Марин Кузев представя "По пътя"

На 12 април в Пазарджик бе открита изложбата "По пътя", която представя младите творци от школата за изобразително изкуство на Марин и Светлозара Кузеви . Голямо е жанровото разнообразие на експозицията, която включва  рисунка, живопис, графика,..

обновено на 05.05.17 в 15:10
Веселин Анчев

Актьорът Веселин Анчев: Всяка роля отключва още една врата към теб самия

Любов и енергия са животът и театърът за актьора от Театъра на армията Веселин Анчев. Любовта е не само провокацията за появата и развитието на изкуството и културата. Без нея животът не би имал смисъл. Любовта е причината за нашето съществуване, тя..

публикувано на 25.04.17 в 16:08

"Импресии от земния рай" - изложба на Методи Недялков

Импресии от земния рай - така се нарича изложбата от 50 творби на Методи Недялков , която може да се види във фоайето на Софийската филхармония. Музикантът - художник е роден през 1941-ва година в София. Музиката е отнела по-голямата част от..

публикувано на 24.04.17 в 19:20

Кореспондентът на БНР в Сливен участва в изложба на Дружеството на сливенските художници

Картини на нашия кореспондент в Сливен Стоян Радев участва във вътрешна изложба на Дружеството на сливенските художници. В интервю за предаването "Нощен Хоризонт" Радев сподели какво провокира интересът му към художественото изобразяване на..

публикувано на 28.03.17 в 14:00