ВИЖТЕ ОЩЕ

15 бойни машини на пехотата "Брадли" и около 120 американски войници на военния полигон "Ново село"

15 бойни машини на пехотата "Брадли" и около 120 американски войници са дислоцирани на военния полигон "Ново село" край Сливен.  Присъствието на американските военни е по повод подетата инициатива на САЩ за опазване целостта на Европа с подръжката на НАТО.  В най-скоро време се очаква да пристигнат и още около 10-12 танка , заяви полковник Йордан..

публикувано на 20.02.17 в 21:39

Четири от заразените деца от детската градина "Звънче" остават в инфекциозно отделение

Четири деца от детската градина "Звънче" във Варна остават в инфекциозното отделение на университетската болница "Света Марина".  Миналия четвъртък, след консумация на филии с яйчен пастет,  22 деца от различни групи в детската градина, се почувстваха зле и бяха прегледани в болница. Взетите проби показаха, че причината е стафилококова инфекция,..

публикувано на 20.02.17 в 20:52

Бърз влак блъсна момиче на прелез в Благоевград

19-годишно момиче е с тежка черепно-мозъчна травма, след като беше блъснато от влак на жп прелез в благоевградския квартал "Струмско".  Инцидентът е  станал след 17 часа, като момичето се опитало да пресече линията  при спуснати бариери и задействана светлинна и звукова сигнализация.  Ударено е от международния влак, който се движел по..

публикувано на 20.02.17 в 20:44

Г. Чалъков: Терен за изграждане на бежански лагер на територията на Ямболска област не е посочен

До момента не е посочен терен за изграждане на кризисен бежански център на територията на Ямболска област. В края на миналата година по сметката на областна администрация бяха приведени 1 милион и 100 хиляди лева за създаването на такъв лагер.   Средствата са от осигурените от ЕС 160 млн. лева за справяне с бежанския натиск и са приведени на..

публикувано на 20.02.17 в 20:36

Програма "Хоризонт" обобщава деня в "Новинарски час"

Програма "Хоризонт" на БНР стартира новото си предаване "Новинарски час". Всеки делничен ден между 18.00 и 19.00 часа предаването обобщава новините и акцентите от деня. Новинарите и репортерите на БНР пресъздават информационната картина на деня и анализират основното политическо, икономическо или спортно събитие.  Във..

обновено на 20.02.17 в 19:33