ВИЖТЕ ОЩЕ

Петър Бакърджиев: България има за какво да се притеснява от заявленията за намаляване на разходите в ЕС

България трябва да се притеснява от заявленията на евккомисаря по бюджета Гюнтер Йотингер, че излизането на  Великобритания от ЕС ще отвори "дупка: от 10-12 милиарда евро  и ако страните на увеличат вноските си, трябва дасе мисли откъде да се вземат тези пари. Това заяви в предаването "Нещо повече" Петър Бакърджиев от Института за правни анализи и..

публикувано на 29.06.17 в 18:26

Иракските военни очакват битката за Мосул да приключи до дни

Иракската армия очаква дългата битка за Мосул да приключи през следващите няколко дни. След осем месеца ожесточени градски боеве в Мосул иракските военни обявиха днес, че са поели контрола над джамията, където "Ислямска държава" обяви своя халифат преди три години. Бойците на джихадистите, които все още не победени, са блокирани в няколко квартала в..

обновено на 29.06.17 в 18:13

Асен Колев: Никой няма интерес от това, което се случва в Асеновград

Никой няма интерес от това, което се случва в Асеновград, заяви в предаването "Нещо повече" Асен Колев – член на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси: Не мога да разбера кой има интерес един битов скандал между пет човека,   да се превърне междуетнически.  Никой няма полза от това, което се случва а..

публикувано на 29.06.17 в 17:48

Цената на тока за бита ще се повиши с до 1,5% от първи юли

От 1-и юли цената на тока за бита ще бъде повишена средно с до процент и половина. Това съобщиха за "Хоризонт" от Комисията за енергийно и водно регулиране. Досегашните разчети на регулатора предвиждаха поскъпване от 1,38  на сто, но заради планираното увеличение на цената на природния газ с близо 2 на сто, се променя и прогнозната цена на тока...

публикувано на 29.06.17 в 17:40

Петимата подсъдими за убийството на Борис Немцов бяха признати за виновни

Руски съдебни заседатели признаха за виновни петимата мъже, подсъдими за поръчковото убийство на руския опозиционен лидер Борис Немцов през 2015 г. в центъра на Москва. Според 12-те заседатели в Московския окръжен военен съд петимата подсъдими от чеченски произход са отговорни за убийството на 55-годишния Немцов. Един от петимата признати за виновни е..

обновено на 29.06.17 в 17:30