ВИЖТЕ ОЩЕ

Един загинал след нова тежка катастрофа между селата Микре и Сопот

Нова тежка катастрофа е станала на главния път София-Варна в участъка между селата Микре и Сопот.  Един човек е загинал, има и много пострадали. 

публикувано на 18.11.17 в 11:52

Страните, подписали Парижкото споразумение за климата, ще направят колективна оценка на емисиите си парникови газове

В края на следващата година страните, подписали Парижкото споразумение за климата, ще направят колективна оценка на емисиите си парникови газове.  За това се договориха в Бон участващите в Конференцията на страните по Рамковата конвенция на ООН по изменение на климата.  След две седмици на дискусии държавите се споразумяха да започнат диалог за..

публикувано на 18.11.17 в 11:34

Има опасност за живота на една от пострадалите жени, настанени във ВМА след катастрофата

Стабилно е състоянието на настанените в ловешката болница след катастрофата на пътя София - Варна, край село Микре.  В момента в Ловеч остават девет от тях, съобщи за „Хоризонт“ директорът на болницата д-р Анка Георгиева . Оперирани са четирима души. Единият е бил в по-тежко състояние. Сега е стабилен и се намира в отделение на Ловешката..

обновено на 18.11.17 в 11:29

Жертвите на наводненията в Гърция, нараснаха на 19

Жертвите на наводненията и свлачищата, причинени от бурята "Евридика" в Гърция, нарастнаха на 19.  Тази сутрин спасителни екипи са намерили тялото на мъж в един от най-пострадалите райони от бедствието - град Мандра в областта Атика.  Все още не е ясно дали мъжът е сред шестимата изчезнали, които спасителните екипи издирват.  Премиерът..

публикувано на 18.11.17 в 11:12

Земетресение в Тибет

Земетресение със сила 6,9 по скалата на Рихтер разтърси тази сутрин Тибет, предава Ройтерс. По данни на китайската сеизмологична служба епицентърът е на десет километра дълбочина в близост до град Ньонгчи, недалеч от границата между Китай и Индия. Според американските сеизмолози трусът е бил по-слаб – 6,3 по скалата на Рихтер. За сега няма..

публикувано на 18.11.17 в 10:40