Строги мерки за сигурност за визитата на руския премиер в София на 4 март

Дмитрий Медведев
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Полицията в София обяви днес, че ще вземе сериозни мерки за сигурност във връзка с посещението на руския премиер Дмитрий Медведев, което се очаква на 4 март.

„Ще бъдат взети необходимите мерки и са взети вече, неговият авангард е тук, провели сме и предварителни срещи, стиковали сме нещата. На четвърти (март – б.р.) очакваме неговото посещение“, каза комисар Борислав Муеров от Охранителна полиция към СДВР.

„С цел сигурност няма как да ви кажа програмата. Като цяло и като почивен ден ще се съобразим с обстановката. Ще гледаме непосредствено преди пристигането на определените обекти да затваряме движението с цел да не затрудняваме движението на гражданите в столицата“, обясни комисар Муеров.


Свързани новини

Премиерът на Русия Дмитрий Медведев

Очаква се визита на руския премиер в България

Руският премиер Дмитрий Медведев се очаква да посети България в началото на март. Това обяви пред "Хоризонт" председателят на Българо-руската търговско- промишлена палата Георги Минчев. „Очаква се евентуално посещение, което ни беше съобщено от..

публикувано на 15.02.19 в 16:10
ВИЖТЕ ОЩЕ

10-годишно момче e в тежко състояние във Велико Търново, след като беше затиснато от гума на камион

10-годишно дете е в критично състояние и с опасност за живота в областната болница във Велико Търново, след като гума от камион падна върху гърдите му. Инцидентът се случил тази вечер в парк „Дружба“ в старата столица, където на площадка за..

публикувано на 17.07.19 в 22:04
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия...

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите..

публикувано на 17.04.19 в 17:33