Симеонов: Кой министър е живял в чужда триетажна луксозна къща в Бистрица

Валери Симеонов
Снимка: БГНЕС

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов направи нови разкрития за "доста луксозен имот", в който живее действащ министър, но не е декларирал това.

"Става въпрос за имот 2,5 декара със застроена луксозна къща на три етажа. Имот, в който дълго време живее съответният министър със семейството си. Не е деклариран. Нека Комисията да установи защо не е деклариран. Това е най-интересното - в чий имот живее този министър? Определено не живее в негов имот, защото не е декларирал да е негов имотът, не живее в собствените си апартаменти, така че редно е да бъде проверено. В квартал "Бистрица", разбрах, че било това нещо на улица "Липа", но не знам на кого е".

Симеонов заяви още, че сигналът до прокуратурата за негови имотни сделки са клеветнически твърдения и той ще съди този, който ги разпространява. 

Премиерът Бойко Борисов коментира в Брюксел поисканата му оставка от Валери Симеонов. Той намекна за поискани лично от Симеонов услуги и добави, че този тип прояви ще продължат до изборите.

ВИЖТЕ ОЩЕ

10-годишно момче e в тежко състояние във Велико Търново, след като беше затиснато от гума на камион

10-годишно дете е в критично състояние и с опасност за живота в областната болница във Велико Търново, след като гума от камион падна върху гърдите му. Инцидентът се случил тази вечер в парк „Дружба“ в старата столица, където на площадка за уличен фитнес при игра на група деца автомобилната гума паднала върху момчето. От общината..

публикувано на 17.07.19 в 22:04
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33