Георги Свиленски: БСП ще коментира утре резултатите

Снимка: БГНЕС

От БСП отказаха да коментират първите прогнозни данни, според които партията остава на второ място с няколко процентни пункта след ГЕРБ. Партията прави свое паралелно преброяване и ще излезе с позиция утре, обяви депутатът Георги Свиленски

„Резултатите, предварителните от екзитполовете, са много разнопосочни. Няма да коментираме резултатите, преди да приключат паралелното преброяване. Утре ще има заседание на Изпълнителното бюро на партията, след което ще коментираме всички предварителни резултати“, добави Свиленски.


ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33