Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Милен Михов е кандидатът на ВМРО за кмет на Велико Търново

Доц. Милен Михов - депутат от ВМРО
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на парламентарната група „Обединени патриоти“ доцент Милен Михов е кандидатът на ВМРО за кмет на община Велико Търново. В областта ВМРО издига трима кандидат-кметове и10 листи за общински съветници.  

"В кампанията за местни избори ВМРО влиза със самочувствие и със спокойствие", посочи депутатът и кандидат за кмет на община Велико Търново доц.Милен Михов: "Няма да спестим критиката към никого, но няма да дамгосваме никого. Няма да бъда Мая Манолова във Велико Търново".

В Златарица ВМРО издига за четвърти мандат досегашния си кмет Пенчо Чанев. В Горна Оряховица кандидатът е общинският председател на партията Кирил Кирилов. "Инфраструктурата и образованието са управленските приоритети на ВМРО", посочи доц.Милен Михов: "Ние ще поставим въпроса за безплатни детски ясли и градини".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.