Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа с две жертви затвори пътя София - Варна

Снимка: Pixabay

Катастрофа с двама загинали затвори главния път София  - Варна след великотърновското Ново село в посока Севлиево. По първоначална информация са се ударили два насрещно движещи се леки автомобила. На място са загинали водачът и пътник от единия автомобил, съобщиха от полицията във Велико Търново. 

Автомобилите се пренасочват по обходен маршрут през село Добромирка, Павликени и село Пушево. 

Причините са в процес на изясняване. Започнато е досъдебно производство.

По публикацията работи: Георги Даскалов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Камала Харис

Киев приветства участието на Камала Харис в срещата в Швейцария

Киев приветства днес съобщението от Вашингтон, че вицепрезидентката Камала Харис ще участва в предстоящата среща за Украйна в Швейцария, въпреки че по-рано призова за участие на президента Джо Байдън, предаде АФП. Украйна се надява на широка международна подкрепа на срещата по-късно този месец за визията си за условията за прекратяване на..

публикувано на 05.06.24 в 11:16
Владимир Малинов

Министър Малинов обсъжда бъдещето на комплекса "Марица-изток" с кметовете в Старозагорско

Служебният министър на енергетиката Владимир Малинов ще обсъди бъдещето на комплекса „Марица-изток” с кметовете в Старозагорско, както и с представители на синдикатите. По-рано Малинов участва в международната конференция на "Булатом" в курорта "Ривиера" край Варна, където заяви, че ядрената енергетика ще бъде основен приоритет за България не само..

публикувано на 05.06.24 в 10:56
Полицаи водят Димитър Любенов в Софийския градски съд, 27 септември 2022 г.

Отложиха делото срещу Димитър Любенов за катастрофата на Околовръстното

Заради болен съдебен заседател Софийският градски съд отложи с месец делото за тежката катастрофа на столичното околовръстно шосе от преди две години, в която загина френски гражданин, а съпругата му пострада тежко. Отложиха делото срещу полицаите, ескортирали автомобила на Димитър Любенов Подсъдим по делото е Димитър Любенов, на когото,..

публикувано на 05.06.24 в 10:53

118 са секциите в Обединеното кралство. С какви проблеми се сблъскват организаторите?

Българската общност в Обединеното кралство е една от най-активните, когато става дума за избори. Ще бъде ли така и на изборите на 9 юни и с какви проблеми се сблъскват организаторите на Острова?  За общите избори на 9 юни на територията на Обединеното кралство са разкрити 118 избирателни секции, 39 от които са в столицата Лондон. Съгласно..

публикувано на 05.06.24 в 10:40

Полицаи на велосипеди в помощ на туристите в Гърция

Полицаи на велосипеди оказват всякаква помощ на туристите в Гърция. Властите приканват при необходимост туристите да се обръщат към тях. Днес туристите в град Катерини останаха приятно изненадани от полицаи на велосипеди, които са готови да окажат всякаква помощ на почиващите. От утре и на Халкидики се включват полицейски екипи на..

публикувано на 05.06.24 в 10:30

Водачи на листи за ЕП в предизборен дебат пред студенти в София тази вечер

Тази вечер в София ще се състои последният от серия предизборни дебати пред студенти, част от кампанията "Лигата на младите гласоподаватели". "Това, което ние правим в рамките на "Лигата на младите гласоподаватели", е да достигнем до младите хора и те да могат да направят своя информиран избор. Поради тази причина направихме предизборни..

публикувано на 05.06.24 в 10:28

Нови банкноти с лика на крал Чарлз III са пуснати в обращение на Острова

Нови банкноти с лика на крал Чарлз III са пуснати в обращение, но може да мине известно време, преди да започнат по-често да попадат в портфейлите на британците, съобщи Би Би Си. Новите банкноти на Bank of England (Английската централна банка) постепенно ще заменят тези, които са повредени, или ще бъдат емитирани, когато търсенето се увеличи...

публикувано на 05.06.24 в 09:57