Семейно радио

всяка събота и неделя,
от 8.00 до 11.00 часа

СнимкаПредаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

Екип на предаването: Калина Станева, Александър Райчев, Ирина Вълчанова, Роза Дамянова, Аделина Александрова, Веселина Даковска, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Калина Колева.

Публикации

Милица Соколов и Татяна Митова в студиото на „Семейно радио“

„Малките чудеса“ на Милица и Татяна

Този път радиоавтографът, оставен за вас в предаването "Семейно радио", е на Милица Соколов и Татяна Митова. За двете млади момичета семейният център за недоносени деца и техните родители "Малки чудеса" не е просто работно място, той е мисия. И двете..

публикувано на 10.04.19 в 15:14
Пролетно почистване в столичния квартал

Трудът сближава

В рубриката "Домът цветно" на предаването "Семейно радио" ви срещаме с двама души, на които бездействието е напълно чуждо. Виктор Райковски и Мартин Гаджев се опитват, но и успяват да променят средата, в която живеят. В случая става дума за столичния..

публикувано на 09.04.19 в 16:15
Йоница Николов

Йоница и Йона Николови - видинските дарители

В това издание на рубриката „Моята история“ на предаването „Семейно радио“ ни гостува Светлана Кръстева, началник-отдел към Държавния архив в град Видин. От нейния разказ, ще научите историята на Йоница и Йона Николови. Интересната история на завършения..

публикувано на 09.04.19 в 16:13
Калина Станева, Гео Калев и Галина Ройбек в студиото на „Моето семейство“

Гости в „Моето семейство“ артистите Гео Калев и Галина Ройбек

В „Моето семейство“ разговаряме с младите и влюбени артисти Гео Калев и Галина Ройбек за ролята на социалния цирк в опита да помага на деца в неравностойно положение.

публикувано на 08.04.19 в 09:35

Завършват Чудомировите празници в Казанлък

Ежегодните Чудомирови празници в Казанлък се провеждат за 26-ти път в чест на известния български писател-хуморист и художник Димитър Чорбаджийски-Чудомир. Те заемат особено място в културния живот на града. Посветени са на театъра, музиката, литературата,..

публикувано на 01.04.19 в 15:40

Умами – петият елемент

Сладко, солено, горчиво и кисело – това са четирите основни вкуса, към които съвсем наскоро се присъедини и умами, което на японски означава вкусно. Откриването на умами отваря важна страница в кулинарната история и може да се оприличи с присъединяването на..

публикувано на 01.04.19 в 12:47
Акад. Владимир Овчаров в студиото на „Семейно радио“

Спортистите също плачат…

Разговор с акад. Владимир Овчаров - какво ни отнема спортът, травми и лечение, спортно сърце, анатомията на бъдещето, технологии променят тялото и психиката, изкуствен интелект в медицината, старостта на мозъка... Тема в развитие: как да преборим стреса и..

публикувано на 01.04.19 в 10:05
Борис Велев, Веселина Даковска и Преслава Костова

Моето семейство: Борис Велев и Преслава Костова

В рубриката „Моето семейство“ ви срещнахме с адвокат Борис Велев, неговата половинка Преслава Костова и техния син Борис.

публикувано на 01.04.19 в 09:45
Ана и Георги Матвееви

Семейството, което не скучае

Хората, с които ще ви запознаем в това издание на рубриката „География на сетивата“ на предаването „Семейно радио“, са семейство авантюристи. Това са Ана и Георги Матвееви и задочно тяхната дъщеря Андреа. Георги е преводач и определя себе си като мъж на..

публикувано на 29.03.19 в 09:05

Никола Стойчев – маестрото на Разлог

В това издание на рубриката „Моята история“ на предаването „Семейно радио“ ви срещаме с Катя Бранкова, доктор по история и преподавател по история и цивилизация в СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ в град Разлог. Д-р Бранкова този път ни разказва историята..

публикувано на 25.03.19 в 15:40