Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Германия поздрави за работата им закритите спецпрокурори и следователи

Снимка: архив

Главният прокурор Иван Гешев получи поздравления от Главната прокуратура в Бамберг-Германия и от Областната криминална служба на Бавария за работата на българската специализирана прокуратура и следствие, ден преди официалното им закриване.
Баварските магистрати благодарят за успрешно приключилите на 18 юли 2022 г. процесуално-следствени действия в Бургас и Сливен, по дело водено в Бамберг срещу германски граждани за участие в престъпен сговор за разпространение на наркотици и за компютърни престъпления. По делото в Германия са събрани доказателства, че те са разпространявали онлайн забранени синтетични нарко вещества.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Трети мост над Дунав и фериботът Русе-Гюргево са ключови проекти за региона

България има изключително важна роля за свързаността на няколко региона. Страната ни е кръстопът между Балканския полуостров, Източното Средиземноморие и Черно море. Това заяви заместник-министърът на транспорта Анна Натова на среща с Матю Бойс,..

публикувано на 28.06.24 в 17:28

Авангардни сортове череши показват на Празника на черешата в Кюстендил

С приготвянето на 1500 сладоледа с черешов сироп тази вечер на площад "Велбъжд" в Кюстендил започва Празникът на черешата. Програмата ще продължи три дни, предаде кореспондентът на БНР в града Кирил Фалин. Специално за събитието, което по..

публикувано на 28.06.24 в 16:45

2500 дка със земеделски култури са унищожени от градушката в Благоевградско

Министерството на земеделието планира да разшири противоградовата защита на земеделските площи с нови 24 ракетни площадки, като работата  стартира още тази година. Това каза министърът на земеделието Георги Тахов в Гърмен на среща със земеделски..

публикувано на 28.06.24 в 14:40