12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Владимир Путин говори на отбелязването на Деня на победата в Москва

Путин заяви, че инвазията в Украйна е изпреварващ отговор на агресия

На фона на продължаващите боеве в Украйна Русия отбеляза с традиционния военен парад на Червения площад 77-ата годишнина от победата във Великата отечествена война. В тържественото си слово президентът Владимир Путин нарече решението..

обновено на 09.05.22 в 18:18
НДК

Трети фестивал на камерната опера в НДК

Тази седмица започва Третият фестивал на камерната опера в НДК . "Както на първите два, така и на третия Фестивал на камерната опера в НДК изненадата е много сериозна". Това сподели в интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт"..

публикувано на 09.05.22 в 16:32
Кърджали

Възможно ли е Кърджали да се отдели в самостоятелен район

Разделяне на община Кърджали на две – тази идея лансира заместник-председателят на партия "Има такъв народ“ Тошко Йорданов по време на обиколката си в района. Според вижданията на партията град Кърджали трябва да стане самостоятелна община, а..

публикувано на 09.05.22 в 16:13

Създадоха занималня за децата на украинските бежанци във Велико Търново

Във Велико Търново от днес работи занималня за децата на украинските бежанци . Тя е създадена от доброволци, Евангелската църква и украински майки. В центъра децата ще бъдат обучавани три месеца, за да премине безболезнено адаптацията им, а през..

обновено на 09.05.22 в 15:56
Искрен Иванов

Искрен Иванов: Възможно е Русия да прибегне до използване на тактическо ядрено оръжие

" Посещението на Кирил Петков в САЩ е доста важно , поради простата причина, че мястото, където то се състои, е Вашингтон. Това подчерта в интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" политологът и експерт по международна сигурност и управление..

публикувано на 09.05.22 в 15:08

Финландска журналистка описа опита си в конфликтите с интернет троловете в книга

Финландската журналистка Йесика Аро описва в книгата "Троловете на Путин" опита си в конфликтите с интернет троловете, довели до заплахи за живота ѝ, а след това и до напускане на родната ѝ страна . " Украйна е важна тема за книгата, въпреки че..

публикувано на 09.05.22 в 14:50
Шведската евродепутатка Карин Карлсбру от

Карин Карлсбру: Въпрос на седмици е Швеция и Финландия да изпратят молби в НАТО

Шведската евродепутатка Карин Карлсбру от "Обнови Европа" смята, че е въпрос на седмици страната ѝ и Финландия да изпратят молбите си за членство в НАТО. Пред "Хоризонт" тя подчерта, че за първи път има мнозинство по въпроса в Швеция след..

публикувано на 09.05.22 в 14:44
Владислав Панев

Владислав Панев: Нормално е опозицията да иска нови избори

"Нормално е опозицията да иска нови избори" . Това отбеляза в интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" съпредседателят на "Зелено движение“ и депутат от "Демократична България“ Владислав Панев : " Коалицията има известни проблеми. Те..

публикувано на 09.05.22 в 14:29
Рамадан Аталай

Рамадан Аталай: Проблемът с енергоресурсите е сериозен, не и отношението на властта към него

" Проблемът с енергийните суровини е много сериозен.   За разлика от несериозното отношение на управляващите, европейските лидери се опитват да въведат ред  във всичко, което се случва. Нашите ръководители, явно от непознаване на суровинната база, която..

публикувано на 09.05.22 в 14:18

Аню Ангелов: Гласуваната помощ за Украйна ще се окаже близка до нищото

"Помощта за Украйна ще се окаже близка до нищото поради няколко причини. Основното въоръжение на бронетанковите войски на Украйна е танк Т-64 . В България няма резервни части и не се познава този танк , никога не е ремонтират такъв. Ако по някакъв..

публикувано на 09.05.22 в 13:25