12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Благотворително парти на медицинска сестра от Германия за болницата в родния ѝ Девин

Липсата на кадри е най-големият проблем на Многопрофилната болница в Девин. Общинското ръководство организира срещи със завършващи средно образование младежи, като предлага да подпомогне обучението на две от тях, които искат да учат за медицински..

публикувано на 16.05.22 в 14:49

Даниил Хармс, истории и фантасмагории

"За първи път прочетох Даниил Хармс през 90-те години и бях буквално втрещен. Изключителен талант. Има място в световната литература като един от предтечите на големи творци като Самюел Бекет и Йожен Йонеско. За жалост си отива на 37 години и няма време..

публикувано на 16.05.22 в 14:29

Крум Зарков: БСП трябва да преоткрие собствения си смисъл

"От април миналата година БСП стремглаво се носи надолу по наклонената плоскост . БСП трябва да преоткрие собствения си смисъл. Винаги някой по-умен и по-красив, а някой ще е и по-креслив, но БСП е нещо друго – голямата лява автентична партия"...

публикувано на 16.05.22 в 13:50
Аркади Шарков

Аркади Шарков: Върви процес на деглобализация

" Върви процес на деглобализация . Той не започва сега и най-вероятно ще го наблюдаваме през идните 10-20 години".   Това мнение изказа пред БНР макроикономистът Аркади Шарков от ЕКИП. По думите му още след Студената война се е стигнало до..

публикувано на 16.05.22 в 13:26

Еленко Божков: Няма да има поевтиняване на газа, напротив

" С двата танкера от САЩ какво ще овъзмездим ? Ние харчим около 6 млн. куб. м газ на ден, а количеството от тях ще стигне за 1 месец. Азерският газ ще дойде в пълния си обем, което е около 2 млн. куб. м на ден. Пак няма да стигнат необходимите 6 млн...

публикувано на 16.05.22 в 12:54
Корицата на книгата

"Трябва да те предам“ - книга за събитията в Румъния след 1989 година

"Трябва да те предам“ е книга за събитията в Румъния след 1989 година, а нейн автор е Рута Сепетис . В интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" отговорният редактор Милена Ташева разказа повече за авторката и нейното творчество: "..

публикувано на 12.05.22 в 15:35

Представят социологическо проучване за отражението на липсата на места в детските градини върху жените

Социологическо изследване показва отражението на липса на места в общинските ясли и детски градини в София върху живота на жените . Излиза първото класиране за детските градини и яслите в София " Изследването показва, че проблемът с..

публикувано на 12.05.22 в 15:09

Ангел Престойски: Цените на водата отговарят напълно на инфлационните процеси

" Цените на водата отговарят напълно на инфлационните процеси , които се наблюдават през последните месеци в страната". Това каза пред БНР Ангел Престойски, председател на Съюза на ВиК операторите и управител на ВиК-Враца. Омбудсманът възрази..

публикувано на 12.05.22 в 14:55
Мая Илиева в студиото на

Мая Илиева, СБМС: Здравеопазването остана доста на заден план при всички управляващи

" Здравеопазването остана доста на заден план при всички управляващи ". Това подчерта в интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" Мая Илиева , председател на Синдиката на българските медицински специалисти (СБМС): "За съжаление,..

публикувано на 12.05.22 в 14:38