12+3

Some Details

Публикации

Ще има ли руски туристи през летния сезон

Ще има ли руски туристи през летния сезон ? Отговорът на този въпрос продължава да бъде неясен, след като руският премиер Михаил Мишустин посъветва сънародниците си да се въздържат от пътувания в чужбина през това лято. Подготвя ли се..

публикувано на 02.06.20 в 15:00

Кой носи отговорност за неработещите пречиствателни станции

„ Постоянно догонваме европейското законодателство, което непрекъснато се променя“ . Това каза пред БНР министърът на околната среда и водите Емил Димитров, а повод за неговия коментар е изпратено становище на Европейската комисия за допуснати..

публикувано на 02.06.20 в 14:39
Маргарита Бакрачева в студиото на БНР

Маргарита Бакрачева: Косвената агресия замества физическата

„ През последните години се забелязва повече агресия от страна на момичетата . Косвената агресия замества физическата агресия“. Това каза пред БНР Маргарита Бакрачева, психолог, по повод случая с битото в Южния парк в София 13-годишно момиче ,..

публикувано на 02.06.20 в 14:07
Рилски манастир

Правителството отпуска 600 000 лева за Рилския манастир

Правителството ще отпусне полагащата се субсидия за Рилския манастир в размер на 600 000 лева. Това обяви премиерът Бойко Борисов, след като посети Светата обител и се запозна с финансовите проблеми. Решението ще бъде взето на утрешното..

публикувано на 02.06.20 в 14:06
Доц. Огнян Боюклиев от Института за икономически изследвания при БАН

Доц. Огнян Боюклиев, БАН: Идеята за данък върху земеделските земи е глупава

„ Не му е времето на данък върху земеделските земи . Само една държава в ЕС има такъв данък – Нидерландия. С този данък те регулират земеползването, страната се бори за тази земя, отвоюва я от морето. Тези, които имат този мерак, да прочетат някоя..

публикувано на 02.06.20 в 13:47

Борис Попиванов: В БСП има висока изнервеност

„ БСП се затваря в себе си и е парадоксално, че най-нелидерската партия влага най-голяма енергия в решаването на лидерските си въпроси . Това е част от илюзията на ръководните партийни кадри, че лидерът е достатъчен да смени облика на партията...

публикувано на 02.06.20 в 13:26

Димитър Стоянов: БСП е изстискан лимон

„От 10-и ноември досега не е инвестирано в БСП като идеи, хора, като организация. БСП отдавна е в криза - идеологическа, кадрова, организационна . Никой не обръща внимание на това“. Това коментира пред БНР Димитър Стоянов, депутат от левицата...

публикувано на 02.06.20 в 13:14
Димитър Луджев

Димитър Луджев: Позабогателите около ГЕРБ се опитват да изтласкат първата вълна бизнесмени

"Извършва се поредната саморазправа между вътрешните властови и богати групировки. Новата вълна на позабогатели около ГЕРБ се опитва да изтласка и да се справи с първата вълна на българския бизнес и използва традиционните средства, които винаги са..

публикувано на 02.06.20 в 12:40

Румен Радев: Словото на Ботев звучи призивно и днес

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова присъстваха на възпоменателната церемония в Калофер - родния град на Христо Ботев. Точно в 12.00 часа десетки жители и гости на града сведоха глава в почит към подвига на Ботев и всички,..

публикувано на 02.06.20 в 12:18
Борисов и Вучич инспектират по въздух проекти от значение за региона

Борисов и Вучич: Продължаваме с АМ „Европа“ и „Балкански поток“

Ще продължи ускорената реализация на автомагистрала "Европа"  и на "Балкански поток" независимо от трудностите, предизвикани от пандемията Covid-19. Това декларираха при кратката си среща на летище "София" премиерът Бойко Борисов и..

обновено на 01.06.20 в 15:24