12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Ирина Иванова: Да се намери механизъм за създаване на фонд "Българско кино"

"През миналата година на екран бяха показани 25 български филма, това е добър резултат. Но беше почти нулева година откъм снимки в българското кино . Най-вече зарази Закона за филмовата индустрия, административни грешки, сериозни конфликти. Така че..

публикувано на 13.01.22 в 14:52
Любомир Нейков

Любомир Нейков: Тепърва "Хамлет" на Плевенския театър ще има голям успех

Любомир Нейков е сред най-предпочитаните и търсени лица на българския театър. Известният актьор завърши творческата 2021 година с участието си в "Хамлет" на режисьора Ованес Торосян, премиера на ДКТ "Иван Радоев" в Плевен. "Това е един..

публикувано на 13.01.22 в 14:41
Андрей Райчев

Андрей Райчев: Протестиращите искаха да направят беля

" Протестът вчера не беше мирен по замисъл . Те по замисъл искаха да правят беля. Това е друго явление. Те бяха малко и агресивни. Целта не беше да си изразят мнението, а искаха да счупят вратата на парламента".  Това коментира пред БНР социологът..

публикувано на 13.01.22 в 13:36
Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев: Давам моите 100 дни на правителството, но хората няма да ги дадат

" Консенсус с протестиращите срещу зеления сертификат вероятно няма да може да бъде намерен, но могат да се търсят решения  - това е задачата на отговорния държавник. Винаги ще има хора като Костадин Костадинов и "Възраждане", които да извадят..

публикувано на 13.01.22 в 13:31

Доц. Светослав Малинов: Публичното здраве се превръща в източник на политически дивиденти

"Видяхме един нормален протест с кауза, която дори да не споделя огромното мнозинство от българите, все пак трябва да се чуе . Протест, който прерасна, както обикновено, когато се позволява такъв протест около Народното събрание, в опит на определена..

публикувано на 13.01.22 в 13:02

Повечето партии в парламента реагираха остро на ексцесиите от вчерашния протест

В Народното събрание повечето партии реагираха остро на ексцесиите по време на вчерашния протест пред парламента срещу зелените сертификати. От "Продължаваме промяната" определиха организирането на вчерашния протест и опитите за нахлуване в..

публикувано на 13.01.22 в 12:32

Протестът срещу Covid мерките - начало и край

Снимки: Виолета Ашикова

обновено на 12.01.22 в 18:34

Премиерът: Зеленият сертификат няма да бъде отменян

"Много съжалявам, че в момента съм под карантина, иначе аз бих бил в момента на площада да разговарям с протестиращите". Това каза в интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" премиерът Кирил Петков: "По принцип уважавам формата на протест,..

обновено на 12.01.22 в 17:17

Д-р Аспарух Илиев: Прокуратурата да реагира на лъжите, че лекари убиват пациенти

"Да събереш огромна група хора на малко място е опасна ситуация от медицинска гледна точка особено във вълната от Омикрон. Отново се чуха мнения, че лекари убиват хора - пациенти в болница. Това е безобразие и прокуратурата трябва да вземе мерки "...

публикувано на 12.01.22 в 16:08
Николай Хаджигенов

Николай Хаджигенов: Случващото се в момента е част от онова, до което ни докараха ГЕРБ

"Това, което се случва в момента, е част от онази истерия, до която ни докараха ГЕРБ". Това каза в интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" Николай Хаджигенов от "Ние идваме“: "Да, може би правителството не реагира достатъчно адекватно...

публикувано на 12.01.22 в 15:58
Подкасти от БНР