Голямото междучасие

Some Details

Модерен поминък: Професия влогър

През последните години в платформите за видео споделяне място заемат не само музикалните видео клипове. Съдържанието им вече изобилства от новинарски репортажи, документални поредици, филми и др. Особено място обаче заемат "влоговете"...

публикувано на 23.10.20 в 11:37

Пътят до корицата: Моделът Карина Атанасова

Идеята за красотата винаги се променя, като днес тя е по-приобщаваща от всякога, защото този който смятаме за „красив“ е отражение на личните ни ценности. Но дали през 21 век желанието на нежния пол да се коригира ги отдалечава от..

публикувано на 27.09.20 в 07:00

Христо Върбанов: тийн модата се свежда до анцунг и дънки

Модата е начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Модата е израз на стремежа и идеала за красота. Тя е най-вече социално психологично явление и може да служи като средство за поставяне на..

публикувано на 16.02.20 в 12:00

Павлета Христова: Танцът към успеха

Танцът е вид изкуство, при който средства за създаване на художествен образ са движението и смяната на положението на човешкото тяло. Танцът е неразривно свързан с музиката, чието емоционално-образно съдържание намира въплъщение в композицията..

публикувано на 16.02.20 в 12:00

Николай Първанов: Бъдещето е на тези, които могат да еволюират

В днешно време повечето хора обръщат внимание само на крайния резултат на успелия човек, независимо от естеството на успеха. Такива хора обикновено си казват неща като: "Никога не мога да бъда като него" или „Той просто е имал късмет“...

публикувано на 16.02.20 в 12:00

Изкуството На Маникюриста: Интервю С Диана Тодорова

С наближаването на Свети Валентин всички жени държат всеки детайл от външността им да бъде до тънкост изпипана. Маникюрът е едно от нещата, който силно правят впечатление на мъжете. Той е визитката на една жена, защото ръцете са най-честната част от тялото..

публикувано на 09.02.20 в 12:00

Дуетът Мария Загорова и Росен Манолов: Един организъм с две души

Мария Загорова и Росен Манолов са обичани от няколко поколения дует олицетворяващ един организъм с две души в идеален синхрон на сцената. Всички сме светители как в днешно време много от подрастващите искат да се занимават с музика. Да станеш..

публикувано на 09.02.20 в 12:00

Пламена Симова: Вкусът на водката зависи от концентрацията на алкохол и качеството на водата

Преди броени дни чествахме рождения ден на руската водка. На 31 януари  през 1865 г. Дмитрий Менделеев защитава своята докторска дисертация „За съединяването на спирта с водата“, над която ученият работи две години. Според редица учени описаният в труда..

публикувано на 02.02.20 в 14:19

Сево Скерлев: Не си татуирайте първото нещо, което ви хрумне

Татуировката е трайна рисунка върху кожа. Съвременните татуировки се правят в специализирани студиа от професионалисти посредством специална механизирана игла, която инжектира минимални количества мастило под кожата. Най-често използваният..

публикувано на 02.02.20 в 14:07

SilviAmica: Уловените чувства в тихите многоточия

Днес ще ви запозная със Силвия Крумова. Млада авторка, която ескалира главоломно в литературните среди. По думите й „Порастването е процес, в който пропукването на пашкула боли, но винаги от него излиза нещо красиво.“ Въпреки над 30..

публикувано на 02.02.20 в 13:47