Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

"Вкусен следобед" - забавлението продължава

"Вкусен следобед" навършва днес 4 години. На 19 януари, от 14 часа, прозвучава пилотният епизод в ефира на радио Кърджали. Първата анкета е на тема: "Кой е най-вкусният следобед", а музиката е само от неизлъчвани автори, заради ограниченията..

публикувано на 19.01.21 в 17:57

Празничен "Вкусен следобед"!

Здравейте, в този хубав зимен ден, вие сте с мен Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед". Днес най-цветното предаване на радио Кърджали празнува своя рожден , защото преди 4 години на 19 януари , прозвучаха първите гласове от..

публикувано на 17.01.21 в 19:19

Кулинарните съвети на Росица Генчева за празниците

На Бъдни вечер отброяваме ястията, които се поставят на трапезата . Те трябва да са 7, 9 или 12, като всяко число носи своето значение. И тъй като християните все още постят, на масата не бива да има блажни ястия. В дома на кулинарката..

обновено на 27.12.20 в 15:40

Мастър Шеф 2020 Ивайло Спасов: Не харесвам кулинарното тесногръдство

А сега, вярна на традициите да ви изненадвам и да Ви представям хората с посока и вкус в живота , ще ви предложа една среща с мастър шеф 2020 Ивайло Спасов. Той впечатляваше журито на предаването не само със своя десерт от османската кухня, т.нар. казан..

публикувано на 22.12.20 в 14:02

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед ", което ви подарява два часа безгрижие и срещи с хора, които носят в себе си вътрешна светлина . В навечерието сме на едни от най-светлите празници, защото с идването на Христос се..

публикувано на 20.12.20 в 20:47

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова и най-очакваното и неустоимо предаване на радио Кърджали "Вкусен следобед" - от 16 до 18 часа! Това е епизодът от 13 декември, неделя. Подгответе се за два приятни часа, прекарани с мен, на вълните на радио..

публикувано на 15.12.20 в 15:57

"Обичам те, помни" ни призовава да се обичаме и прощаваме по време на пандемия

Приятелят на Вкусен следобед и Петър Попов от "Атлас" подаде рамо на младия изпълнител Юлиян Мирков за свежа рок песен. А реализацията си струва - в песента "Обичам те, помни" се напомня да бъдем добри, да се обичаме и да си прощаваме п о..

публикувано на 15.12.20 в 14:29

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, Вие сте с мен, Радка Петкова и най-вълнуващото предаване в ефира на радио Кърджали - "Вкусен следобед ", което прави деня ви по-лек и слънчев. Това е епизодът от 1 ноември. Отпуснете се и си помислете, за нещо хубаво, защото ще си..

публикувано на 01.11.20 в 18:26

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, Вие сте с мен, Радка Петкова и най-вълнуващото предаване в ефира на радио Кърджали - "Вкусен следобед" . Отпуснете се и си помислете, за нещо хубаво, защото ще си прекарате два часа в хубава компания, смислени хора и полезни разговори за..

публикувано на 31.10.20 в 19:39

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, Вие сте с мен, Радка Петкова и най-цветното предаване в ефира на радио Кърджали - "Вкусен следобед"! Времето навън е нито топло, нито студено, което означава, че и на нас ни е добре на душичките и сърцата, и само очакваме да си пуснем радио..

публикувано на 18.10.20 в 18:31