Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

Все повече книги за изгорялото читалище в село Скребатно

Хора от село Скребатно се нуждаят от нашата помощ, за да възстановят библиотеката на изгорялото си читалище. Народно читалище „Христо Ботев” е погребано в руините след голям пожар в началото на януари тази година в малкото селце в община Гърмен...

публикувано на 28.01.19 в 14:24

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова , това е "Вкусен следобед" от 27 януари. Падна сняг, даже в някои части на Родопите натрупа метър, за това по-добре си стойте у дома пред камината и се настройте на честота от 90 мегахерца! В тази..

публикувано на 27.01.19 в 18:17

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е епизодът за рождения ден на "Вкусен следобед" . Вие сте с мен, Радка Петкова, в нашето пространство за свободни хора, неангажиращи разговори, култура и кулинария. Надявам се от тези различни съставки, да се е получил..

публикувано на 23.01.19 в 18:41

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова и най-вкусното предаване на радио Кърджали. Продължава серията от епизоди, посветени на обичани наши събеседници, тъй като наближава рождения ден на предаването и с това искам да им благодаря и да си пожелаем..

публикувано на 14.01.19 в 17:04

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е първият епизод на Вкусен следобед с мен, Радка Петкова . Желая ви една красива година, изпълнена с мечти и вълшебства. И нека да помним, че само когато сме добри, сме щастливи :) Защото само тогава можем да чуем..

публикувано на 06.01.19 в 18:24

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте и нека споделим заедно нашето свободно пространство за култура, духовни пътешествия и кулинарни удоволствия . Аз съм Радка Петкова, а предаването е Вкусен следобед, това е епизодът от 30 декември . Надявам се да си прекарате..

публикувано на 30.12.18 в 18:40

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е епизодът от 23 декември - един специален ден от годината, в който целия християнски свят се е стаил и е в очакване на рождеството на богомладенеца . Работихме в екип с новинаря Петя Тенева и звукотехникът Милен Господинов...

публикувано на 26.12.18 в 12:09

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте от мен Радка Петкова, това е новият епизод на "Вкусен следобед" от 16 декември -  нашето споделено пространство за вкусни преживявания, приятни разговори и приключения в неделя следобед . Остават броени дни до Коледа, което ни кара да..

публикувано на 17.12.18 в 11:35

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е Вкусен следобед  от изминалата неделя. Сигурно някои от вас вече си мислят за Коледа и дори само при тази мисъл им става леко и почват да се чудят кога ли старецът от Лапландия ще остави чувала си пред тяхната врата..

публикувано на 10.12.18 в 10:23

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е епизодът на "Вкусен следобед" с мен, Радка Петкова в неделя, 2 декември, по следобедно време . Време е да се отпуснем и да се замислим за по- неангажиращите неща от отминаващия ден. Вкусен следобед ви гарантира и хубави..

публикувано на 03.12.18 в 12:48