Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

Николай Атанасов - Шуши: "Вкусен следобед" да не губи чистотата, искреността и любовта на 3-годишните деца

А сега идва ред на някои от най-нетърпеливите събеседници, които побързаха да ме поздравят за рождения ден на предаването "Вкусен следобед". Пръв беше режисьорът Николай Атанасов-Шуши, играл 25 години на една сцена със Стоянка Мутафова . Само с..

публикувано на 22.01.20 в 15:51

Поетесата Роса Соколова: Не спирайте да ни бъдете билката и да забавлявате!

Преминаваме към следващия поздрав за рождения ден на предаването "Вкусен следобед", той е от поетесата Роса Соколова, с която вече ни свързва силно женско приятелство. Казвам женско, което съвсем не значи някакъв общ женски заговор, а че..

публикувано на 21.01.20 в 16:48

Весела Фламбурари: Пълен напред на козирожкото предаване "Вкусен следобед"

Нашата най-известна слушателка в Гърция е Весела Фламбурари, културолог и детски писател. С нея ни свързват много общи предавания, посветени на Коледа, детските книжки и магичното слово. Точно по Коледа и Нова година успяхме да ви..

публикувано на 21.01.20 в 12:25

Терапевтът Кремена Станилова: Искаш нещо - действаш до 72 часа, или забравяш!

А сега нека да ви предложа една малко по-практична тема за размисъл. Почти изтече първия месец от новата година , изтрезняхме от новогодишната еуфория и подаръците, и сега на дневен ред идва приземяващата реалност. Дали успяхме да започнем на чисто,..

публикувано на 21.01.20 в 11:00

Честит рожден ден, "Вкусен следобед"!

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова и най-вкусното предаване на радио Кърджали, които ни дава глътка отмора в неделя - Вкусен следобед. Днес съм особено радостна да сме заедно , защото като всяко радиодете, и предаването расте, и днес става на..

публикувано на 19.01.20 в 18:55

Маратонецът Георги Гачев: Бягайте само с шал през зимата и си носете кучегон!

Как да тренираме през зимата, за да бъдем едновременно по-здрави, и да не губим спортна форма? Какво да носим в себе си, ако обичаме бягането? Къде в Кърджали са подходящите трасета за това? Как да се храним, за да не бъдат напразни..

публикувано на 22.01.20 в 09:45

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, няколко дни след настъпването на Новата 2020-а, отново сте с мен, Радка Петкова, в ефира на радио Кърджали. Предаването е "Вкусен следобед", което ви гарантира цели два часа свеж въздух в ефира на радио Кърджали. Надявам се да сте се..

публикувано на 05.01.20 в 18:26

Георги Гарабедян: Хранете се разумно, за да имате добри спомени и тонус за Нова година!

А сега искам да ви отведа до празничната трапеза? Какво ли има на нея и как да  я подредим така , че да няма преяли, препили, а с това и  да си помрачим празника и да нямаме никакъв спомен от него . Нали не ви се иска да прекарате последните..

публикувано на 31.12.19 в 13:15

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова, това е епизодът на предаването „Вкусен следобед“ в навечерието на Нова година, когато надеждите са повече от съмненията, радостта повече от колебанието и очакването за добра година повече от песимизма . Все пак,..

публикувано на 30.12.19 в 12:01

Гримьорът Ирина Спирова: Топлите цветове с брокатен акцент са добра визия за зимата

А сега ми се иска да си поговорим на ведри и наистина празнични теми. Независимо дали преживява Коледа като приказка или я носи по-скоро в себе си , всяка една жена иска да бъде вълшебно красива за празниците. И разбира се, най-хубавата. Защото..

публикувано на 27.12.19 в 15:56