Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед". Днешният епизод е е дновременно полезен и развлекателен, заради кризата, пред която сме изправени и която поставя живота ни на друга предавка. В първата част на предаването..

публикувано на 30.03.20 в 18:09

Как се забърква елфически хляб. Тrouble Bakers дават отговор

Деси и Пролет са две момичета, които решават да съчетаят по оригинален начин интереса си към кулинарията и любовта към четенето . Така се ражда идеята им за Trouble Bakers, един проект с мисия. Въпреки и напук на сериозните им професии -..

публикувано на 20.03.20 в 16:34

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова, в една от любимите ми роли - на водеща на най-вкусното предаване на радио Кърджали. Това е епизодът на Вкусен следобед от 15 март ! Предаването, с което може да дишате по- леко и да се отделите за малко от..

публикувано на 15.03.20 в 19:25

Терапевтът Кремена Станилова: Жената воин привлича отстояващи се мъже

А сега към темата 8-и март, и не само. Има доста стар спор в общественото пространство дали жените трябва да празнуват тази дата , и дали дори не са обидени от това някой да им даде подарък на този ден. Част от привържениците на отрицанието са..

публикувано на 09.03.20 в 19:06
Тина Търнър

Успелите жени артисти в съвремения шоубизнес

Предаването "Вкусен следобед" се присъедини тази неделя, 8 март в кампанията "Дни на жените в музиката". Това е инициатива на EBU - Eвропейския съюз за радио и телевизия, обединяващ медии, достигащ до аудитория от над 1 млрд.потребители, в която се..

публикувано на 09.03.20 в 17:25

"Вкусен следобед" в подкрепа на Дни на жените в музиката!

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед" на най-женския празник, 8 март. Бъдете с мен от 16 до 18 часа на 90 мегахерца на радиоприемника или в реално време, на http://player.bnr.bg/?p=21 Желая на всички дами да..

публикувано на 09.03.20 в 12:33

"Вкусен следобед" от 23 февруари

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова по неделно време - време за развлечение и Вкусен следобед. Това е епизодът от 23 февруари. Днес следобедът ни ще овкусят Божидара Ангелова и колегите Божидар Чолаков и Илияна Типова . Подготвила съм ви..

публикувано на 01.03.20 в 18:17

Да помогнем на нашата съгражданка Таня да живее!

А сега се обръщаме с вас с апел за помощ да отворите сърцата си за нашата съгражданка, която се нуждае от скъпоструващо лечение в чужбина. Това е Стоянка Тодорова, която всички нейни познати простичко знаят като Таня . Наближава празника 8 март, а след..

публикувано на 22.02.20 в 18:49

"Вкусен следобед" от 9 февруари

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова и най-вкусното предаване в ефира на радио Кърджали, "Вкусен следобед". Днес бързам за коктейл в 19 часа, така че предаването ще върви като на шега. Затова. Първо ще ви срещна със Силвия Крумова, която стана..

публикувано на 16.02.20 в 15:29

Режисьорът Благой Бойчев: "Калуня-Каля" носи драматизма на антична трагедия

Р одопският драматичен театър "Николай Хайтов" ще гостува на кърджалийска сцена със знаковата си пиеса по романа "Калуня Каля" на Георги Божинов на 6 февруари, от 19 часа. Потъналият в забвение роман е написан още през 88-а година, но е..

публикувано на 03.02.20 в 18:54