Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови проекти на Пепи Писарски и група „Атлас”

Снимка: архив
Група „Атлас” е в българския ефир с нова песен. „Любовта е от Бога” е композиция на Пепи Писарски – един от основателите и главна движеща сила на състава вече 24 години. В момента „Атлас” отново са трио: Пепи Писарски, Веско Зарлиев и Силвия Секулова. Музикантите активно репетират и подготвят програма, в която ще има превес на авторските песни пред кавърите. „Атлас” може да видим на сцена и като класическа петчленна банда, с басист и с барабанист. На 28 ноември групата ще свири на концерта-бенефис на Милена. Най-новото около Пепи Писарски е свързано с аранжименти, подготвени за негов колега музикант, българин по произход, който от години живее и работи във Финландия. Преди дни Пепи е завършил музика за театрална пиеса – нов прочит на „Пепеляшка”. А последното му голямо предизвикателство е музиката към филма „Ничия любов”, която пише. Той споделя, че е интересно да рисуваш картини с музика и глас.
По публикацията работи: Елена Цветкова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Вместо отговор"

Всички знаем "Снегът на спомена" – една от емблематичните песни на Георги Минчев  по музика на Петър Ступел и текст на Александър Михайлов. Двама негови приятели – Михаил Белчев и Кирил Калев – са я вплели в своята песен "Вместо отговор" като..

публикувано на 21.05.24 в 10:10

"Космическо привличане"

Ангел Дюлгеров – китарист, автор на музика, аранжор и музикален продуцент – през последните години се изгради като една от най-значимите фигури в проектите на повечето от най-успешните български музиканти. Той е част от екипите на Лили Иванова,..

публикувано на 20.05.24 в 10:15

"Силвия" – популярни лица изпълняват емблематична песен от репертоара на Братя Аргирови

"Силвия" е нова версия на златен хит на един от най-известните дуети още от 80-те години на ХХ век – Братя Аргирови. Песента е кавър на "Предчувствие за стих" от албума "Момиче за двама" на Братя Аргирови, издаден през 1983 г. С новия прочит на..

публикувано на 18.05.24 в 09:45