Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови проекти на Пепи Писарски и група „Атлас”

Снимка: архив
Група „Атлас” е в българския ефир с нова песен. „Любовта е от Бога” е композиция на Пепи Писарски – един от основателите и главна движеща сила на състава вече 24 години. В момента „Атлас” отново са трио: Пепи Писарски, Веско Зарлиев и Силвия Секулова. Музикантите активно репетират и подготвят програма, в която ще има превес на авторските песни пред кавърите. „Атлас” може да видим на сцена и като класическа петчленна банда, с басист и с барабанист. На 28 ноември групата ще свири на концерта-бенефис на Милена. Най-новото около Пепи Писарски е свързано с аранжименти, подготвени за негов колега музикант, българин по произход, който от години живее и работи във Финландия. Преди дни Пепи е завършил музика за театрална пиеса – нов прочит на „Пепеляшка”. А последното му голямо предизвикателство е музиката към филма „Ничия любов”, която пише. Той споделя, че е интересно да рисуваш картини с музика и глас.
По публикацията работи: Елена Цветкова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Отдавна знам"

Проектът "Пеещи артисти" на продуцента Игор Марковски има вече своята 41-ва песен със заглавие "Отдавна знам". В нея се срещат гласовете на певицата Майя Йорданова и композитора Момчил Колев, който е написал музиката. Синът му Калоян Колев е направил..

публикувано на 23.09.24 в 10:15

"Само морето"

В последните дни на лятото Теди Русева с артистичен псевдоним Тиара представя новата си песен "Само морето". С нея актрисата, чиято музикална кариера е започнала едва преди четири години, сбъдва своя съкровена мечта – да участва в конкурса "Бургас и..

публикувано на 20.09.24 в 10:15

"Без предупреждение"

Младият Тодор Гаджалов се занимава с музика от 5-годишен, когато започва да свири на пиано и да пее. Продължава с образование в музикалното училище в Пловдив и музикалната академия в София. От малък участва в различни конкурси, от които има редица..

публикувано на 19.09.24 в 10:15