Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С прожекция на най-новия филм на Уди Алън ще бъде открит фестивала "Киномания 2011" в София

Предпремиерна прожекция на най-новия филм на Уди Алън "Полунощ в Париж" (Midnight in Paris) ще даде началото на 25-ото издание на фестивала "Киномания. Тазци година той се провежда под мотото "Презареждане", включва прожекции на над 40 филмови заглавия. Кинофорумът ще се сътои в НДК между 11 и 20 ноември.Новата творба на Уди Алън е разходка в златните години на изкуството и литературата. Филмът е романтична комедия, заснета изцяло във френската столица. В него участват актьори като Оуен Уилсън, Рейчъл МакАдамс, Ейдриън Броуди, Майкъл Шийн и Карла Бруни - съпругата на президента на Никола Саркози .Билетите за прожекцията на 9 ноември вече са в продажба.

Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Срещата на върха на Франкофонията в Париж даде за пример българския модел на обучение

На XIX-ата Среща на върха на Франкофонията в Париж – пред представители на около 80 държави, беше изтъкнат като много добър пример българският модел на обучение на френски език и реализация на пазара на труда. В селището на Франкофонията в Париж..

публикувано на 06.10.24 в 16:33

В селището на Франкофонията в Париж вицепрезидентът откри българска изложба

Изложбата "Древните съкровища на България" откри вицепрезидентът Илияна Йотова в селището на Франкофонията в Париж, създадено в рамките на Срещата на върха на Международната организация на Франкофонията. Експозицията в българския павилион бе..

публикувано на 04.10.24 в 12:10

Живописни платна представят Полошкия край на Северна Македония в София

В галерията на Културно-информационния център на Република Северна Македония в София /ул. "Оборище" №7/ днес се открива изложбата "Мотиви от Полошкия край" на художниците Илирян Бекири и Агрон Абдули. На откриването на изложбата ще присъстват..

публикувано на 03.10.24 в 07:05