Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Сифу Стефан Кунев за бойните изкуства като начин на живот и мислене

Снимка: vingtsun-beimo.com

Чуйте един различен разговор за бойните изкуства не просто като средство за бой, но и като начин на мислене и на живот.

Весела Кръстева разговаря със Стефан Кунев – учител по прагматичното, логично и красиво, по неговите думи, бойно изкуство Винг Чун Кунг. Последните близо 27 години от живота на сифу (учител) Кунев минават под знака на трите постулата и принципа на Винг Чун, за които той лично ще разкаже в студиото на Радио България. И за улеснение в разбирането на философията му ще даде изключително любопитни примери от ежедневието на всеки един от нас.

Още от категорията

На 29-ия ден от протестите – музика, гълъби и „патриотичен омлет“

Рок музика, български фолклорни песни и танци поставиха началото на поредната протестна вечер в София . На площад "Независимост" организаторите разпънаха транспарант с надпис "Съединението прави силата" и отправиха призив протестиращите да създадат..

публикувано на 06.08.20 в 23:14

Чужденците ще дегустират специално меню с традиционни български храни и вина

Национално българско меню с традиционни ястия и вина ще допълва представата на чужденците за България. Това каза новият министър на туризма Марияна Николова на среща с ректора на пловдивския Университет по хранителни технологии Пламен Моллов...

публикувано на 06.08.20 в 15:24
Сградата на канцлерството в Берлин

Българи ще протестират пред канцлерството на Ангела Меркел

Българи, живеещи в Берлин, ще протестират следобед пред канцлерството, за да привлекат вниманието на Ангела Меркел и сътрудниците й за събитията в страната ни. “Бихме искали германският канцлер да заяви позиция за това, че вече единайсет години тя и..

публикувано на 06.08.20 в 10:05