Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Сифу Стефан Кунев за бойните изкуства като начин на живот и мислене

Снимка: vingtsun-beimo.com

Чуйте един различен разговор за бойните изкуства не просто като средство за бой, но и като начин на мислене и на живот.

Весела Кръстева разговаря със Стефан Кунев – учител по прагматичното, логично и красиво, по неговите думи, бойно изкуство Винг Чун Кунг. Последните близо 27 години от живота на сифу (учител) Кунев минават под знака на трите постулата и принципа на Винг Чун, за които той лично ще разкаже в студиото на Радио България. И за улеснение в разбирането на философията му ще даде изключително любопитни примери от ежедневието на всеки един от нас.

Още от категорията

България държи пандемията под контрол

България е на 26-о място по заболеваемост на 100 000 души от Covid-19 в Европа. Страната продължава успешно да контролира развитието на епидемията и не се претоварва здравната система, докладва министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов пред..

публикувано на 25.09.20 в 16:08

Доброволно влизаме в казарма за 6 месеца

Парламентът одобри на първо четене доброволната военна служба за срок до 6 месеца . Доброволците, на възраст между 18 и 40 години, ще преминават два модула на обучение - начална военна подготовка и специална подготовка, информира БТА. Целта е да се..

обновено на 25.09.20 в 13:37

Пловдивският университет откри академичната година неприсъствено

С видео обръщение на ректора проф. д-р Румен Младенов и с кратка виртуална екскурзия се откри новата академична година в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Учебните занятия започват на 28 септември, понеделник, информират от..

публикувано на 25.09.20 в 13:30