Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дивна: „Моята музика е в твоя ум”

БНР Новини
Снимка: предоставена от Монте Мюзик


       Тя е Дивна – 16-годишно момиче с талант да пее и танцува. Публиката я познава като победителка, заедно с Мирослав Костадинов-Миро в телевизионното шоу „Пей с мен”. Той стана продуцент на първата авторска песен, която Дивна изпя с него – „Коледен момент”. Последва тоталният хит „И ти не можеш да ме спреш”, в който си партнира с Миро и с рапъра Криско. Той девет седмици бе на първо място в Българския национален чарт и спечели наградата за „Най-добра песен” от класацията на БГ Радио за 2011 г.

Със заразяваща енергия, хъс, глас и танц, Дивна представи в столичен клуб новия си сингъл – „Мойта музика”. Негов автор е Владимир Ампов-Графа (музика и аранжимент), в текста участва и Илия Григоров. Песента има видео, с режисьор Bashmotion. Цялото творческо семейство на Дивна беше на представянето на „Мойта музика”. Танцовата група, участвала във видеото, музиканти, с които работи, журналисти, фотографи, приятели и нейни почитатели. Специално за гостите си тя изпя всичките си песни. Момичето, което познаваме вече пораства. То се превръща в млада дама, която обещава, че тепърва ще ни покаже какво може. Кара ни да я следваме по музикалните й пътеки. Това е Дивна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Обич и песен" – нова порция летни концерти с част от вечните български песни

Проектът "Обич и песен" среща на сцената поколения обичани български изпълнители,   създали хитове в различни музикални стилове през годините. Мелъди рокът е представен от групата " Диана Експрес", които честват 50 години на сцена,..

публикувано на 08.07.24 в 10:15

Средновековни църкви отварят врати за музикалния фестивал Arbanassi Summer Music

За четиринайсета година камерна музика ще звучи в средновековните църкви-музеи “Св. Архангели Михаил и Гавраил” и “Св. Георги” в архитектурния резерват Арбанаси. От днес до 12 юли сред прекрасната акустика на храмовете музиканти от Белгия,..

публикувано на 07.07.24 в 06:00

"Направен за мен" – заявка за летен хит на Елия Тодорова

" Направен за мен " е третият авторски сингъл на младата и талантлива певица Елия Тодорова, а самата тя го определя като най-динамичния в репертоара си. Успешните два проекта – " Облак " и " Малини "  ѝ донесоха популярност като солова..

публикувано на 05.07.24 в 10:15