Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дивна: „Моята музика е в твоя ум”

БНР Новини
Снимка: предоставена от Монте Мюзик


       Тя е Дивна – 16-годишно момиче с талант да пее и танцува. Публиката я познава като победителка, заедно с Мирослав Костадинов-Миро в телевизионното шоу „Пей с мен”. Той стана продуцент на първата авторска песен, която Дивна изпя с него – „Коледен момент”. Последва тоталният хит „И ти не можеш да ме спреш”, в който си партнира с Миро и с рапъра Криско. Той девет седмици бе на първо място в Българския национален чарт и спечели наградата за „Най-добра песен” от класацията на БГ Радио за 2011 г.

Със заразяваща енергия, хъс, глас и танц, Дивна представи в столичен клуб новия си сингъл – „Мойта музика”. Негов автор е Владимир Ампов-Графа (музика и аранжимент), в текста участва и Илия Григоров. Песента има видео, с режисьор Bashmotion. Цялото творческо семейство на Дивна беше на представянето на „Мойта музика”. Танцовата група, участвала във видеото, музиканти, с които работи, журналисти, фотографи, приятели и нейни почитатели. Специално за гостите си тя изпя всичките си песни. Момичето, което познаваме вече пораства. То се превръща в млада дама, която обещава, че тепърва ще ни покаже какво може. Кара ни да я следваме по музикалните й пътеки. Това е Дивна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Летните вечери в София стават още по-романтични – започва A to JazZ

Едно от най-очакваните културни събития в лятна София започва днес. За 13-а година фестивалът A to JazZ ще преобрази Южния парк 2 в споделена, творческа и екосъобразна културна градска сцена. Меломаните в столичния град ще бъдат..

публикувано на 04.07.24 в 05:15

"Замирисва на море"… един вечен български хит край солените вълни на Черноморието ни

В края на юни, когато все повече ни "замирисва" на море, екип от различни поколения възроди в нова версия хита от близкото минало със същото заглавие –"Замирисва на море". В края на миналата година Калина Баткова, позната с артистичния си..

публикувано на 02.07.24 в 10:15

"Най-щастливият човек" тръгва на "Най-щастливото турне"

Графа поставя началото на "Най-щастливото турне" тази вечер (28 юни) с концерт в Летния театър в Стара Загора. В основата на голямото лятно шоу на Влади Ампов е концепцията на грандиозния му концерт на Националния стадион "Васил Левски" в София,..

публикувано на 28.06.24 в 10:15