Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима българи с обща цел – активно участие в изборите на сънародниците ни в чужбина

Стефан Манов, Димитър Иванов и Петър Стаматов
Снимка: личен архив

В края на предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври представяме трима наши сънародници, които имат съществен принос за подготовката на изборния процес.

Стефан Манов – член на Временните обществени съвети от Франция. Ще научите за резултатите от дейността на обществените съвети, за малките победи и големите предизвикателства.

Димитър Иванов – член на Временните обществени съвети от Швейцария. Той е един от авторите за проекта за подпомагане на масовото гласуване на българите в чужбина на парламентарните избори на 5 октомври.

Петър Стаматов – собственик на сайта EuroChicago.com – място, където българите по света имат своето запазено място. Този сайт е един от много активните участници в предизборната кампания.

Какво е общото между тримата? Ще разберете, ако изслушате интервютата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България предлага подкрепа за пострадалите украински деца от болницата в Киев

Министърът на труда и социалната политика Ивайло Иванов предложи деца, преживели ракетния удар на 8 юли 2024 г. срещу най-голямата многопрофилна детска болница в Украйна, да получат подкрепа за възстановяване и рехабилитация в почивни бази у нас. В..

публикувано на 09.07.24 в 17:45

Български доброволци и полицаи ще оказват помощ на олимпиадата в Париж

Сред подбраните доброволци от цял свят петима българи ще съдействат на спортистите и на публиката по време на олимпийските игри в Париж, съобщи френският посланик в София Жоел Мейер. В интервю за в-к "Дневник“ той допълва, че 35 български полицаи ще..

публикувано на 09.07.24 в 15:10

България днес - 8 юли 2024 г.

В „България днес“ на 8 юли говорим за еволюцията и кризите в IT сектора и как това се отразява на възможностите за работа в сферата на високите технологии. Разговаряме за академичното изучаване на български език в Албания с доц. Раки Бело, преподавател в..

публикувано на 08.07.24 в 19:00