Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Момчето, което е намерено мъртво в хотелска стая в Благоевград, вероятно се е задушило

Снимка: БГНЕС

Една от версиите за смъртта на 22-годишното момче, което е намерено мъртво в хотелска стая в Благоевград, е задушаване. Сигналът за инцидента е подаден малко преди 13 часа. Полицията все още прави оглед на място, разпитва свидетели и към момента отказва информация.

На служителите на хотела е забранено да говорят, така че не е ясно дали те са уведомили полицията. Не се знае и дали 22-годишният младеж е бил официален гост на хотела. Известно е, че той е от София и е гостувал на свой приятел в хотел "Луксор". Известният поп фолк певец Тони Стораро, който също е гост на хотела, сподели, че двамата млади приятели са пили алкохол до късно през нощта. Около трупа на момчето е имало следи от повръщане и е вероятно той да се е задушил, предполагат разследващите. Единствената информация от свидетел е на съсед, който е бил извикан от полицията да свидетелства при изземване на лични вещи от починалия.

Телефончето, лекарствата, водичката и друго в стаята няма. Аз го погледнах. Видях, че е посинял, побелял. Млад човек. Ужас. Имам син на 30 години, Той е на 22 години.

Трупът на намерения мъртъв младеж ще бъде закаран за аутопсия. В момента се издирват близките му, за да бъдат уведомени за трагедията.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!