Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Моторист пострада и при катастрофа във Враца

Снимка: БГНЕС

Моторист е ранен при катастрофа на Оряховското шосе във Враца. Инцидентът е станал по обед, като моторът е бил ударен от микробус, предприел ляв завой и навлязъл в платното на мотора без да се спази предимството. Мъжът, управлявал мотора, е с тежка травма на краката и е транспортиран до Спешния център на врачанската болницата.

Според очевидци, освен отнетото от шофьора на микробуса предимство, причина за катастрофата е и високата скорост, с която се е движел мотористът. За последното денонощие това е втори тежък инцидент с мотор във Врачанско. Вчера следобед загина мъж от Белослатинско, след като се заби в пътна мантинела с мотора си. 

След вчерашния “черен петък”, в който 9 души загинаха при катастрофи, рано тази сутрин в столичния квартал “Дружба” в паркиран бус се блъсна и 44-годишен моторист, който е починал на място. Движението на автобусите в района беше временно ограничено заради инцидента.

Моторист е бил ранен и в Пловдив при катастрофа на Кукленското шосе . Пострадалият е в болница без опасност за живота. Полицията в града издирва и шофьора на лек автомобил, който блъсна дете снощи на ул. Батак. Водачът е избягал от мястото на произшествието, 3-годишното дете е леко пострадало. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!