Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Румен Петков: Ще погасяваме задълженията си разсрочено

Румен Петков: Ще погасяваме задълженията си в мотоциклетизма разсрочено
Снимка: БФ мотоциклетизъм

До март Българската федерация по мотоциклетизъм  и Организационния комитет за Гран при България, със съдействието на министър Красен Кралев ще трябва да изготвят погасителен  план за изплащане на задълженията, който имаме към фирмите организатори на световните шампионати по мотокрос и супермото. Целта е  през 2017 година страната ни отново да кандидатства за домакинство за кръгове от първенствата на планетата, това обяви Румен Петков – председател на Организационния комитет.  Въпреки проблемите през 2016 година България все пак ще бъде домакин на 4 състезания от календара на Стария континент. Решението на Европейския мотоциклетен съюз е жест на добра воля, заради дългогодишното партньорство с българската централа, добави Петков.

Във вътрешен план положението на мотоциклетната федерация става все по-лошо, съобщи нейният председател Богдан Николов

Утре вечер за пета поредна година столичната зала Арена Армеец ще е домакин на едно от най-престижните състезания в света – финала на световния шампионат по мотокрос фристайл. 

След края  на надпреварата ще разберем и името на новия първенец на планетата. За титлата се борят Давид Риналдо, Майкел Мелеро и Роб Аделберг.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!